Frtfadime Pazar akşamı lekelenme yaşayıp acile gittim beta hcg :1600 çıktı. Salı sabahı normal muayene için gittim beta hcg :4188. Bu değerler normal mi
Oztrk Frtfadime canım ben 3 haftalık ilk öğrendiğimde 206 cıktı 2 gün sonra 577 Adet günümde 6000lerde cıktı şuan 15 haftalık ikizler beta hızlı artiyosa ailemde yok diye düşünme benimde yoktu fazla yüksek çıkınca korkmuştum meğer ikizms
Frtfadime Salihaaa normal de iki kat artış bekleniyor. Bana Dr 3200 olması gerekiyor demişti dün. Sonuçlar bugün belli oldu İnternetden öğrendim. Henüz Dr la konuşmadım da iki kattan fazla artış normal mi acaba
Oztrk Frtfadime 4. Haftamda tek kese bile gözükmedi tam hatırlamıyorum ama 5 veya 6 olması lazım 2. Kese net değildi öyle entresan biseyki 1 günde bile çok farklı ilerleme kaydetti
Dunyammmmmmm Özelde kan verdiğimde 60.58 çıkmıştı Doktorum keseyi görmek için değer en az 1000 olması gerek dedi ve iki günde bir ikiye katlama hesabı yaparak bana tarih verdi. Kan verdim ama ölüyordum acaba 1000 oldu mu yükseldi mi her şey yolunda mı diye geçmedi o 1 saat 🙄 internetten sonuca baktığımda inanamadım 4798 olmuştu 😱 tabi çok korktum mol gebelik mi sağlıklı mı acaba ikiz mi ? Şuan 30 haftamızda doğmak İçin sabırsızlanan bir kız bebeğiz 😂 içerde zor tutuyoruz 🙈
Frtfadime Dunyammmmmmm Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. İnşallah bende o günleri görürüm riskli gebelik yaşıyorum herşeyi fazla kurcalayıp kafama takıyorum elimde değil :(
Oztrk Frtfadime ama tabiki illa ikiz olacak diye bi durum söz konusu değil etrafimda fazla ilerleyip tek gebelik yasayanda var
Dunyammmmmmm Frtfadime kendini rahat bırak canım. Eğer Allah nasip edecekse edecek etmeyecekse henüz vakti değilse ne yaparsan yap etmeyecek. O yüzden dua et Allahım hayırlısıyla sağlıkla versin inşAllah de ve gönlünü ferah tur lütfen 🙏 yavruna şimdiden yapabileceğin en büyük iyilik bu ☺️
Papatya07 İkiz olabilir canim benimde 535 çıkmıştı iki gün sonra 1530 çıktı doktorum yüksek ihtimal ikiz dedi ve bir hafta sonra iki kese göründü 🐣🐣
Damla01 Benim ilk ogrendigimde 9.26 ydi. 2 gun sonra 37 oldu. Doktor 4 kati artmasi normal. Minimum 2 kati artar demisti.
AZehraa İki günde iki katına çıkması lazım demişti bana hatta yaklaşık dört haftalikken öğrenmiştim ben keseyi görmek için gün verirken ikişer kat arttırıp beta hcgyi iki günde bir öyle hesaplanmıştı bir sonraki muayene tarihini