Gg5348 elmaelmaelma evet ayrı harita oluşturabiliyorsunuz haznesini iki katı da süpürdükten sonra da dökebiliyorum temizliği çok kolay gerçekten
Ozgis1s elmaelmaelma evim 120 m kare. Tüm evi süpürüyor tek seferde ama bende kedi olduğu için ben boşaltıp bi tur daha süpürttürüyorum. Hatta hamileliğimin riskli döneminde banyoya bile koyup silme süpürme yaptırdığım oldu yıkayamıyordum banyoyu 😂
elmaelmaelma Ozgis1s bizde de evcil hayvan yok ama toz çok oluyor evimde. O yüzden hazne yetersiz olursa acaba kendi çöpünü boşaltan mı baksam diye tereddütteyim. Haznenin yeteceğinden emin olsam ona gerek yok diyeceğim
Ozgis1s elmaelmaelma valla dediğim gibi bana yetiyor ama haznesi boşaltılanlar da güzel geliyor bana yine de senin elinle de temizlemen gerekecek hazneyi tozlar yapışıyor saçlar falan . En azından 2 günde 1 kendin temizlersin günlük otomatik boşalttırırsın
Hiratuba elmaelmaelma odanın pisliğine göre değişiyor, çekim gücü kuvvetli azalmaz ama içi dolabileceği için belki daha az toz almıs olur .
Ytsnzy elmaelmaelma Roborock q7max kullanıyorum 1 senedir elim ayağım oldu çok memnunum genelde silme yaptırmıyorum süpürme için kullanıyorum evim de geniş sadece bir oda temizletmiyorum salonum kapalı diye onun dışında hergün yer odayı süpürüyor birde halın ne kadar güzelse o kadar güzel süpürüyor parkeyi zaten çok güzel süpürüyor hatta 3 gün önce annemde benden görüp beğendi oda aldı çok memnun ben çöp hazneli olmasına ihtiyaç duymadım zor bir şey değil dökmek onu ya
elmaelmaelma Ytsnzy zorluğundan ziyade geniş evde acaba evin yarısını yaptıktan sonra hazne dolar mı düşüncesi var? Evde yokken çalıştırdığımda hazne o şekilde dolarsa sorun olur.
Ytsnzy elmaelmaelma şöyle söyliyim ben hergün çalıştırıyorum 5 günde bir falan boşaltıyorum bu ara yeni halı aldım onun tüyünü çok aldığı için 2 günde bir boşaltıyorum 😀
Sedadvc elmaelmaelma Benimki roborock s7 plus. Kendi toz istasyonu var. Ayni anda süpürüp siliyor. Halılarda mopunu kaldırıyor ve halıyı islatmiyor. Ben çok memnunum. Aldim alalı büyük supurgemi çok nadir açıyorum.
elmaelmaelma Sedadvc her gün mü kullanıyorsunuz peki? Eviniz genişse toz haznesi tüm eve yeterli oluyor mu?
elmaelmaelma Ytsnzy o zaman ev büyük ve çok tozlu olsa bile en azından tüm eve yeter haznesi. Günlük boşaltmaya razıyım, sadece süpürürken dolup yarıda kalmasından endişeliydim.
Hlimee elmaelmaelma roborok s6 2 senedir kullanıyorum Yani alınabilir mi önermiyorum Elektrikli gırgır zamanla çekim gücü düşüyor Ne kadar temiz kullansan da ki genel temizlik yaptıktan sonra sofra kurduğum odaya çok kullanıyorum kuruntular için çekmiyor gezdiriyor böyle kırıntılar evin her köşesinde 😅 Tavsiyem dik süpürge Benim kablolu 10 dk da çekiyorum evimi en azından 40 dk mıy mıy gezip gübürü çekmediği gibi çıkardığı ses ile psikoloji bozmuyor 😅
Sedadvc Hlimee robotun filtrelerini kontrol edin bence. Ya da çekim gücü ayarı yapabilirsiniz uygulamasından. Hiç dediğiniz gibi bir şey yaşamadım ben.
Sedadvc elmaelmaelma Her gün kullanmıyorum. İki üç güne bir kullanıyorum. Evim 130 metrekare. Banyo hariç her yere sokuyorum. Çöp istasyonu 15 günde filan doluyor.