Hanımlar hamileliğimi ilk öğrendiğimde 73 kiloydum, şu an 8. haftadayız ve güncel kilom 69,80 kg boyum 1.62, 1. gebeliğinde hiç dikkat etmedim ve çok fazla kilo almıştım, çok şükür doğumdan sonra verebildim ama yine de 5 kg kaldı. Şu anda hem mide bulantısından hem de yazın gelmesinden canım hiçbir şey istemiyor ve verebiliyorum ama yavaş yavaş, benim ideal kilom 65 , bazı diyetisyenler 20 haftaya kadar yani 5 aya kadar kilo verilebilir diyor, Ben de dikkat edeceğimi düşünüyorum sizce 65 kilo olana kadar yani 20 haftaya kadar diyeyim , kilo versem yani yememe içmeme dikkat edip saat beşten sonra bir şey yemiyorum bir sonraki gün de 11 gibi kahvaltı yapıyorum ve günde de 1 saat yürüyorum. Tabii bazen canım karbonhidrat istiyor bunlar da var ondan dolayı az kilo veriyorum, sizce 20 haftaya kadar yani 5 aya kadar dikkat etsen ve kilo versem işte saat 5′ten sonra yemesem falan bebeğe bir zararı olur mu bundan korkuyorum. Bilgisi olanlar yazabilir mi Hanımlar yoksa sadece ilk 3 ay mı kilo verilir,