lena1234 Kızlae hastane çıkışı konusunda kafam çok karışıyor. Süslü püslü mü almalıyız en rahat doğalı mı olmalı. Kaç tane almalıyız fiyatları 200-2000 arası değişiyor. En az kaç parça olmalı setimiz alıp memnun kaldıklarınızı önerir misiniz?
Busra_27_34_ lena1234 henüz doğum yapmadım ama oğlum için Bu hastane çıkışını yaptırdım içine bir zıbın birde çorap koyacağım 10 hastane çıkışları bana çok kalabalık ve saçma geliyor ana temeller olsun kafi bir alt üst takım şapka eldiven zıbın çorab ve battaniye şuan 35 haftalık hamileyim😇yaz için tercihim bu oldu 🥰
bahocum lena1234 ben de Busra_27_34_ hanım gibi bir takım aldım aynısı hatta ama isim yazdırmadım. Açıkçası bebeğimin rahatı süslü püslü olmasından daha önemli. O yüzden sade müslin takım tercih ettim
Crnsln lena1234 ben hemşireye vermek için 10 lu hastane çıkışı aldım zaten böyle istiyorlar genelde. Bebiş anne karnından çıktığı için üşüyormuş çok o yüzden battaniyeli falan aldım. Zaten hemşire ne gerekli değilse giydirmez gereklileri giydirir riske atmamak lazım. İsimli de yaptırdım ama onu foto için yaptırdım koruyucu değil bence. Hastane klimalı ortam o yüzden bebeği korumak lazım.
Busra_27_34_ bahocum aslında o kadar kaba değil ki rahat duruyor yazılar filan tamam bir bebek için özenle ince yazılmış ama müslin daha hafif olduğu için çok daha rahat edeceğini bende düşünmüştüm 🥰😇
bahocum Busra_27_34_ yok canım kaba demedim zaten seninkine aynısını almışız 😊 ben isim yazdırmadım sadece. Soruyu soran hanımefendi süslü püslü mü olmalı diyince başka takımlar gözümün önüne geldi de ondan dedim yanlış anlama 😊
Busra_27_34_ bahocum yok kız anlamadım 😁ne dediğini anladım yani isim yazdırmak isterse şayet ince haberi olsun gibisinden söyledim 🥰😁