Aylaa123 Ayseglllllll 3 tame alt üst takım aldım 2 tanede tulum aldım ama hiç birisini yeni doğan almadım 0-3 ay aldım zaten kalıpları o kadar küçük geldiki yeni doğunca anca giyer bence sizde yeni doğan alışverişi yapmayım 3 ay felan alın hem çok cabul büyüyorlar hemse iri yada uzun olursa ayaklı kıyafetlerin hiç birine giremez kullanmadan elinizde kalır zıbın bol alabilirsiniz
SancarMom Ekim sonu benimde doğumum 💙 cogunlukla tulum aldım yenıdogan 0-1 ay kıslık seyler bakıyorum canım henuz bende tamamlamadım kıyafet olarak sadece eksiklerim var
Ayseglllllll Aylaa123 ya kıyafet konusunda herkes bir şey söylüyor göbek düşmeden yenidoğan zıbın giyemez vs bazıları giyer giydirdim diyor insanı kararsız bırakıyorlar
Aylaa123 Ayseglllllll herkesi dinlemeyin o halde sizde nasıl hareket etmek istiyorsanız öyle yapın ben alt üst takımdan daha çok tulum seviyorum ama ilk zamanlar bebeklerde çok kusma olduğu için gece felan tulum zor olur sadece üstünü soymak daha kolay ona göre seçtim zıbınlarıda küçük almayın bi kaç büyük alın bol oldugunda bir sorun olmaz zaten hemde hemen büyüyorlar biraz giydirmiş olursunuz tam ay aldığınızda kıyafetler elde patlıyor hep
Ayseglllllll Aylaa123 alt üst takımlardan 03 ay kaç tane alsak yeterli 3-6 ay kaç tane alınmalı sizce
Aylaa123 Ayseglllllll ben 0 -3 ay 4 tane aldım 3-6 ayda 4 5 tane aldım 3 6 ay olanları ayaksız tercih ettim boyu uzadığında da giyebilsin diye eşim ve ben uzun boyluyuz ailemizde aynı şekil bebeğimin uzun olcağını düşündüğüm için büyük alıyorum biraz markadan markaya kalıplarda çok değişiyor bu arada e bebek kalıpları küçük lcw normal civilde küçük kalıpda var büyükte
Zehraakkyn Bnde hep 3 6 ay hatta 6 9 ay aldım ama kalıpları gercekten cok küçük yeni doğdugu anda bile olabilir doğuma yakın 2 3 tane yeni doğum alırım yeter zaten günden güne büyoyolar cok almaya gerek yok diye düşünüyorum