Bbk88 Semsi_nur canım peki bunları sana vermeden önce enfeksiyon olduğunu hangi testle ya da neyle anladi
Razismom Sems__6nur benim de tüpleri tıkalıydı.. 5 ocakta rahim filmi çekildi, tüpler temizlendi.. Bir kaç gün hafif kanamam vardı, 1 hafta ilişki yasaklamıştı doktor… 12 ocakta hamile kaldım…. Ve şuan 27 haftalığımı 🥰rahim filminden sonra hamile kalan çok…
glycnkrt Semsi_nur rahim filmi sonrası 3 ay süre veriyor doktor bana öyle demişti. ama 5 senedir olmayan çocuğum 15 gün içinde kendiliğinden oldu. sağ tüpüm hafif tıkanıkmış zorlandım hatta ağrı çektim açıldı oldu. hani sol tüpümde tıkanıklık yoktu. inşAllah Rabbim gönlüne göre verir ben anlarım seni 5 sene olmadı. en önemlisi kafadan çocuk düşüncesini atmak zor oldu ama başardım. sende başar bunu beklemediğin anda öğrenceksin inşAllah yüzünü güldürür 🤲🤲
Bbk88 glycnkrt hafif tikanikliklar açılıyor hsg de onun dışında temelli tikali olanlar açılmıyor malesef
Semsi_nur Bbk88 rahim filimi çekildi idrar alındı kan alındı bunlardan birinde gördügaliba İnanlı onin şeyiyle sormadım zaten
Tubaagb Bbk88 Tüp bebekten sonra insanın kafası rahatlıyor. İnşallah güzel sonuç alırsınız. Biz hiç ihtimal bile vermiyorduk ama nasip oldu şükür. ☺️
Bbk88 Semsi_nur haberlerini bekliyorum benndr haber veririm tüp bebekle ilgili ben on görüşmeye gittim geçen hafta
Semsi_nur Bbk88 inşallah Ağustos ta gidecem eşimde Ekim kasim gibi gelecek bakalım inşallah işler deişmese
Patito__ Semsi_nur anladim cnm enfeskion varsa ve gecmesse zaten tup kapatilmali yoksa dusuge sebep olabliyor Bende smdi rahim filmi cektirdim tekrrdan sukur sorun cikmadi Bu enfeksiyon rahim filminde raporda yaziyormu nasıl anlaşıldı?
Semsi_nur Patito__ doktor söyledi bide kan tahlili idrar tahlilinde çikiyo çok fazla enfeksiyon var bende akintisida çok çünkü
Snyaydm @Sems__6nur canim bende nisan ayinda cekmistm sol tupum acildi sag tupm kapali hala ve ilk gebelikgim oldu ama tabi sagliksiz oldu