iremsrcakb Selaam, detaylı ultrasonu kaçıncı haftada yaptırdınız? Benim doktorum 20.haftada yapıcaz dedi ama ben önceden yaptırmak istiyorum çok merak ediyorum🫠
Tuba-M55 iremsrcakb 21 de yaptırdım ben sanırım doktor hangi hafta uygun dediyse o hafta baksın bence biliyorum merak ediyo insan ama doktorlar kendi belirledikleri tarihte tam teşekküllü olarak herşeyini daha rahat ın çekiyorlar. Erken haftada da geç kalınca da bakamadıkları göremedikleri şeyler olabiliyo acele etmeyin🌼
Niloyaaaaa iremsrcakb kalple ilgili gelişimler 20. Haftadan sonra oluşuyormuş o yüzden en iyisi 20den sonrası benim gittiğim Perinatolog en ideali 22. Hafta demişti o haftaya randevu vermişti
SancarMom Bende 21+5 im şuan doktor ve hastane arıyorum 24 e kadar yapılıyormuş siz nerede yaptıracaksınız
FKRKS29 Mery6619 bizde daha 17+3uz bugün gittik 20 22 hafta arası yaptır dedi banada insAllah 21. Haftada gitcez zaten erkenden alması gerekiyormuş burdan randevu
Mery6619 FKRKS29 evet ben neredeyse 1ay öncesinden randevu aldım temmuzda zam gelecek söylentisi var ben erkenden aldığım için bize zam olmayacakmis perinatolojiye gidicem
FKRKS29 Mery6619 ben şehir hastanesi takipliyim bugün perinatoloji bölümünü acti aynı hastanede haftan geçmeden randevu bulursan buraya gelirsin dedi geçerse diye Bi kağıt verdi ozelmis orasi 2bin e falan yapıyormuş, ama herld randevu bulursam artı ücret olmucak
Mery6619 FKRKS29 o zaman hemen randevu almaya çalışın mutlaka. Banada 2800 dedi ama ben kliniğe gidicem
myavocado iremsrcakb neyi merak ediyorsunuz? Detaylı USGde bebeğin organlarina bakılır, ölçümleri yapılır haftasından önce yapılmasının ne anlamı var