Hasret18ayaz Kızlar merhaba ayın 19 unda 6 haftalık ikiz bebeklerin birini düşürdüm digerinide kürtajla aldılar şuan hala kanamam devam ediyor 2 hafta cinsel ilişki yasak 2 ayda korunmak lazım dediler ama korunmayı düşünmüyorum sizler kürtajdan yada düşükten sonra ne Zaman hamile kaldiniz
momofmychildren Hasret18ayaz eğer rahminizin dinlenmesi gerekiyorsa korunun ben kürtajdan sonra muayene oldum doktorum korunmaya gerek yok dedi kendini iyi hissettiğinde tekrar deneyebilirsiniz dedi sonraki ay hamile kaldım ama bekle deseydi beklerdim
1palyaco Hasret18ayaz neden korunmayı düşünmüyorsunuz? Doktorunuz önermedi mi bunu size. Buradaki yazılanları görüp düşünmüyorsanız tavsiye etmem . Bir arkadaşım kürtaj oldu doktor üç ay korunmasını söylemiş kız korunmadı gebe kaldı ve o da olumsuz sonuçlandı doktor bu sefer 6ay korunmasını söyledi. Bende kürtaj oldum üç ay korunmamı söyledi 3ay korundum korunmayı bıraktım birkez daha adet olup gebe kaldım . 38haftalık olacağız yarın inşallah 🤲🏼 tabiki de herşey nasip işi yaşayacak günü varsa yaşıyorlar size kalmış .
Semyil Hasret18ayaz canım benim bir kürtajım (12 haftalık kalbi durdu) bir düşüğüm var (kimyasaldı). Kürtajdan sonra hiç adet görmeden hemen hamile kaldım malesef kimyasalla sonuçlandı tekrar kürtaj oldum. 2.kürtajdan 50 gün sonra adet gördüm adetin bitince tekrar hamile kaldım şuan 28 haftalığım sana tek bir tavsiyem olabilir mutlaka bir adet geçmesini bekle. Doktorum bana çok söyledi ben o anki psikoloji ve üzüntüyle hemen olması için acele ettim ama tekrar üzüldüm. 1 kez adet olmayı bekledim korundum adet gördüm sonra korunmayı bıraktık hemen hamile kaldım. Kafana çok takma stres ve sıkıntı yapma
Alparslanmom__ Hasret18ayaz ben 1 sene sonra hamile kaldım doktorum 3 ay sonra hamile kalablirsn dedi ama perinatoloji doktorum ise 1 sene dedi anca kendine gelirsin psikolojikmen vücut rahim anca kendini toparlar ben 5 aylıkken gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldım Zor süreçti benm için psikolojikmende çöküntüye girmiştim
Mlsaa99 Bende kurtajdan sonra cok doktorlarla konustum arayarak. Yaşlı ve bilgisine guvendigim bir doktor vardi en son onunla gorusmustum kanaman durduysa kendini korumana gerek yok rahimin hazirsa tutar hazir degilse tutmaz zaten demisti. 2.ayimda gebe kaldim ilk adetimi olduğum gibi
sutlukahve_ Ben 1 adet görüp hamile kaldım yine düşük oldu herkesin bünyesi bir değil belki sizde olmaz en iyisini doktorunuz bilir
Nunik Alparslanmom__ çok üzüldüm adına eğer seni üzmeyecekse neden aldırmak zorunda kaldın kuzum öyle yazdığın için sordum şimdiden kusuruma bakma mekanı cennet olsun meleğinin ❤️
reyhan_t Hasret18ayaz bana da 2 ay demişti ama ben baya araştırdım öyle 3 ay 6 ay beklemek eski kitaplarda yazan bilgilermiş. 1 kere adet olmayı beklemek yeterliymiş. Ben öyle yaptım. En azından 1 kere adet olmayı bekle ki sistem bi sıfırlansın
Hasret18ayaz Benim iki yaşında oğlum var ilk gebeligimde sağlıkla doğdu oğlum 3 aylıkken bir kimyasal 1 yaşındayken 1 düşük 1 buçuk yaşında kimyasal ve bu ay tam 2 yaşında yine ikiz bebeklerim düşük oldu genetigim 3. Kimyasalda bakılmisti bir sorunum yok şimdi de patolojiye gönderildi kürtaj edilen bebeğim onun sonucuna göre korunmayı düşünmüyorum yani anlayacaginiz her düşükten kimyasaldan sonra bekledim korundum ama maalesef yine olan oluyor nasibi yoksa hicbirsey çözüm değilmiş bunu anladım
Freefam Hasret18ayaz ocak ayinda kurtaj oldum mart ayinda hamile kaldim doktorum korunma dedi daha once 6 aylik bebegimi kaybetmistim korunmadim ben de kurtajdan hemen sonra kalinan hamileliklerin saglikli olma ihtimali artiyormus 14 haftalik olduk cok sukur
Dlrdilara Eğer bebek oluşmasaydı yani boş gebelik gibi bir durum olsaydı korunmanıza gerek yoktu ama şu an rahminiz yorgun, lütfen korunun en azından 3 ay. Aynı durumu yaşadım insan o an hemen yeniden hamile kalmak istiyor ama bu doğru değil.
gizem_15 Hasret18ayaz dusukten sonra kanamam 6 gun surdu sonrasinda hemen hamile kaldim ben suan 21 haftaligiz
Aybukealtintas Hasret18ayaz benim doktorumda korumana gerek yok hemen dahi hamile kalabilirsin demişti, kürtaj sonrası adetimdeki düzensizlik geçti ve 4 ay sonra tekrardan hamile kaldım bende
2727dfne Hasret18ayaz tam 40 hafta sonra kaldım zaten cok aman aman istemiyordum ama cokta korunmyoduk
Alparslanmom__ Nunik kalbi gelismiyormdu kan akışı yoktu doğsa bile yasayamicakti gitmediğim Doktorlar kalmadı hem yurtdsnda hem Türkiye’de toplam 6 farklı doktora göründum sonuç değişmedi maalesef