Nurseley kesinlikle ben sancilardan igneyi hissetmedim bile hiç acımadı zaten bir süre sonra rahat nefes almaya başladım, belden aşağın tamamen uyusmuyor ama ayagini zor kaldiriyorsun yani yardimsiz kaldiramiyorsun uyusuyorsun sancıların baya hafiflemis oluyor benim oyleydi 100 leri geciyordu ama öyle hissetmiyordum sadece kasılmalari hissediyordum ikinma hissi falan. Gerçekten epidural insani rahatlatiyor ve doğum daha rahat geçiyor ben igne vuruldugu andan sonra öyle sanci cekmedim dogumu yaparken sadece ikinma olayi zorluyordu oda öyle çok ağrı bir sey olmuyordu biraz o’uyor yani eger imkaniniz varsa kesinlikle öneriyorum. Çünkü en azindan nefes alabiliyorsun rahatça, ve dogumun daha kolay daha rahat oluyor ilk dogumum cok rahat gecti bu yüzden. 2. Gebeligum bunda da kesinlikle epidural vurdurucam ilkinde çok düşündüm emin degildim vurdurmak konusunda ben uzun sure baya sanci cektim sonra zaman azaliyor emin misin dediler en sonund akabul ettim ve en basinda kabul etmediigme cok pismanim. Yurtdışında oldum ben ama turkiyede de aynıdır diye düşünüyorum, anestezi doktoruda mühim tabi o güveni sana vermesi lazım