Melike_00 Merhaba hanımlar. 26+6 yiz. Bugün kontrolde karın çevresi bir hafta geride çıktı. Plesantada beyazlık var bu plesantanin yaşlanmasında gördüğümüz şey dedi. Protein ağırlıklı beslen dedi bir aydır beslenmeme dikkat etmiyorum ama her gün yumurta yemeye özen gösteriyordum çok kötü oldum ya plesanta bebeğimi beslemezse daha çok küçüğüz 😢😢😢😢 Nasıl beslenmem gerek çayı ve şekeri çok tüketiyordum. Bir şey söyleyin ağlıyorum moralim çok bozuldu çok kötüyüm
Karanfill Melike_00 her gün iki tane haşlanmış yumurta ye. Bal Muz kaşar peyniri ceviz süt maden suyu kuruyemiş. Her gün tüket. Baya kilo aldırıyor bunlar
Busestl Melike_00 sabahları 2 yumurta kaşar peynir ceviz / 2 saat sonra yoğurt ye yanında kuruyemiş olsun / 2 saat sonra öğle hemegi ve mıtlaka kötfe tavuk balık bunlardan biri olsun olabiliyorsa / akşamda sebze olur nohut olur baklagil vs
Melike_00 Karanfill kilosu 1034g doktor iyi dedi ama önümüzdeki haftalar ne olacağı belli değil. 😢 Çok korkuyorum. Şimdi et kavurma yapacağım. İnanın yumurtayi tiksinerek yiyorum. Cok zor benim için sağlıklı beslenmek ama ne yiyecegimi de bilmiyorum. Bu saydiklarinizin hepsini de arastirdim bugünden itibaren öyle beslenmeye çalışacağım 😔 doktorumda maden suyu et falan dedi
Karanfill Melike_00 kilosu çok iyi benim bebeğim 37. Haftada sadece 1700 Gr di. 37 den 40 . Haftaya kadar bu dediklerimi yiyerek 2800 Gr oldu. Benim bebeğimde anne karnında dolaşım bozukluğundan ve bazı anomalilerden dolayı gelişimi geriydi ama ona rağmen yine de kilo aldı. Bu dediklerimi tüketirseniz sizin ki daha fazla alır.
aygul-7138 Melike_00 Hergün muz yemeye özen göster, Ceviz ye , Yoğurt,Süt, Haşlanmış yumurta.. Çayı çok içme zaten demir eksikligi yapar vitaminlerini düzenli kullan 🤍 Rabbim korktuguna ugratmasin inşallah sağ salim kucağıniza almayı nasip etsin
Momofelisa Melike_00 çay kafein içerdiği için fazla tüketimi bebek gelişimini etkiler düşük ve düğüm doğum ağırlıklı bebek riskini artırır. Çay kahve kola gibi içecekler ve çikolata gibi yiyecekler kafein barındırır. Bunları hayatınızdan çıkarın. Paketli hiç bir gıda tüketmeyin. Geri kalanı arkadaşlar demiş zaten. Kaşar, ceviz, yumurta vs
Freefam Melike_00 yumurta ev yogurdu kabak cekirdegi muz ceviz kasar peyniri cig badem et tavuk balik bunlari tuketin bol bol karbonhidrattan uzak durun bebege kila aldirirsaniz erken dogum olsa da sorun olmaz diye dusunuyorum korkmayin psikolojiniz cok onemli bebeginize guvenin siz annesi olarak elinizden geleni yapin insallah allah saglikla kucaginiza almayi nasip edecek 💕
ZeynepDuru17 Melike_00 çay şeker azalt meyve yeşillik yemeye çalış vitaminli kuru yemiş falan ye mesela