Maybaby Şuan 36+2 haftalık minik kızcem 8 temmuz pazartesi günü 38+2 de doğum inşallah🥲 9 ay heyecan yoktu gün alınca bı heyecan başladı 🥺
krcbusraa Maybaby nasipse aynı gün sezaryen olacağız. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Maybaby krcbusraa teşekkür ederim 💛 Sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah kolay ve rahat geçer 😍
Maybaby Tugcebngl 😂😂 verince de günler geçmiyor ya daha düne kadar 9 ay nasıl geçti anlamadım diyordum bugün gün verdi 13 gün nasıl geçecek bilmiyorum 🥺
Eylul-42 Maybaby biz de 36+5 olduk bugün kontrolümüz var ben de ayın 8 ine almayı düşünüyorum günü aksı bi durum yoksa sağlıkla gelsinler inşallah 🥰
Pinaargunes Maybaby 11 temmuz da bizim inşallah heycan korku ne ararsaniz var ilk ameliyat deneyimi bi kac kotu dusunce vs kendi kendimi yiyorum inşallah sağlıcakla sorunsuz bi şekilde kavuşur rahata ereriz olana kadar pek huzur yok 😂🙏😌💖
Maybaby Pinaargunes bebisi kucağına aldığın an değmiş diyeceksin o yüzden asla düşünme kötü 😍benim ikinci sezaryan az çok ne yaşanacak biliyorum ama değecek inşallah sağlıkla doğsunlar 😍🌺
Der_yaM Maybaby bizim günümüzde 8 temmuz bir sıkıntı çıkmazsa dündendir kasılmalarm çok arttı bugün hastaneye gidiyorum inşallah bir sıkıntı yoktur gününde gelir ♥️