Merveegazann Kızlar sizde denk geldi mi hiç ben tuz kullanmadım hiç ödemsiz doğum yaptım şişmedim falan bende ödemsiz doğum yapmak istiyorum ama bunun için illa tuzu tamamen kesmem mi lazım bilginiz var mı acaba ki 🤷♂️
Atlarlayasayan Merveegazann ben de ilk bebeğinde ödemsizdim tuzu kesmedim ama çok tuzlu yiyen biri değilim çok tuzlu turşu falan gibi şeyler yemedim sevmediğimden bence da bünyeyle alakalıdır
ayaniz Merveegazann tuzlu yiyorum özellikle kesmedim tuzu ama ödemim yok 😶 ama şişme tuzdan kaynaklanıyor kesmeniz lazımm
YeniAnne55 Merveegazann 34haftanın içindeyim tuz kullanıyorum ama normal bi şekilde hiç ödemim olmadı👀
Merveegazann Atlarlayasayan ben turşuya bayılırım yemiyo muyum yiyorum dayanamıyorum ama çok az hemde uzun aralıklarla mesela haftada bir falan inşallah sorun olmaz 🙄
Yaseminmericli Canım tuz tabiki at yemek yaparken ama daha az at. Sonuçta tuzsuza çare bulunur. 13gunum kaldı çok şükür ödem oluşmadı. Ayaklarım ellerim şişmedi.
Merveegazann Yaseminmericli benim şişen Bi tarafım yok az tuzlu kullanıyorum hep ama çevremdekiler hiç yemiceksin diyorlar
Dunyammmmmmm 30 haftadayım bu zamana kadar canım hep tuz istedi. Hatta deniz suyunu bile içtim yudum yudum çaktırmadan 🙈 tuzlu diye dayanamadım. Bu haftaya kadar bişi olmadı ama bundan sonrasını bilmiyorum tabi 🤗
Verebr6 Merveegazann ben normal düzeyde kullandım ama belki hep yürüyüş yapıp bol su içtiğim için ödem olmadı çok şükür 40 haftaligim
KlncA Merveegazann öncelikle bünye ile alakalı ama tabiki 30.haftadan sonra bol bol su içip tuzu sıfırlamasan da azaltman çok işine yarar 👍🏻👍🏻 ben 38 deyim ödemim neredeyse olmadı diyebilirim çok şükür
Merveegazann KlncA günde 2 2buçuk litre su içiyorum zaten bide az tuzlu yiyorum hep inşallah ödemim olmaz 😞
Minaevra Bende fazla tuz tuketmem bol bol su içtigimden dolayı ödem olusmadı sanırım oyle dusunuyorum 😂
Senayemre Merveegazann hamileligimde tuz ve ekşiye aş erdm 38 haftalıgm hala öyleyim🤷♀️Tuzsuz birsey yiyemiyorum cok şükür hic şişmedm ödemde olmadi
Bushra21 Merveegazann benim hiçbir yanım şişmedi çok şükür toplamda 8 kilo almışım tuzu tam kesmedim ama tuzlu da yemedim 34+5 hamileyim
Yarenelibol Merveegazann evet kesinlikle 6 aydanberi tuz ve şekeri hamuru yemiyorum 38 haftalığım hiç ödemim yok normal doğurucam 🤩😊
Nursen21 Merveegazann bilemem Canım ama bence kişiyle alakalı bende ödem olmadı şimdiye kadar ama tuzumuda kusmadım hiç Son haftalarda olursam bilemem tabi
Emell Merveegazann tuzda bulunan iyot bebek icin cok gerekli. Asiri tuz da tabiki zarar. Ama ne olursa olsun kararinda alinmasi gerek
Zeynp Merveegazann kesinlikle kullanma az bişi bile kullansan Son aylar ellerini kapatırken canın acıyor Ayaklar balon
Htc_Skru Merveegazann canım bence odem sadece tuzla alakali degil ben tuzsuz yerim yemek çok az atarim yemeklere tuz hamilelikden oncede bekarlik hayatimda da ödemim vardi şuan 34 haftalik hamileyim ödemim malesef var inşAllah dogum animda olmaz
SevgibiR Merveegazann ben az atıyorum yemeklere tamamen kesince de bişi benzemiyor bazı yemekler😂 azalt bnce tuzsuzluk çok kötü