Gebeliğimin başından beri kanamalı lekeli geçiyordu gitmediğim yer kalmadı ama hep normal deniliyordu ama hissediyordum bebek çok baskı yapıyordu idrar torbama sürekli aşağıdaydı sanki düşecek gibi 26+5 de gece kasılmam başladı ama uyutmuyor düzenli geliyordu sabah direk hastaneye gittik doktor doğum başlamış açılma 3 cm Nst de sancılar çıkıyordu hemen yatışım yapıldı ve doğum durdurulmaya çalışıldı böyle böyle derken 9 gün hastanede yattım ve bu süre içinde bebeğim asla kilo almadı çünkü tedavide aç kalıyordum 12 saat süren bir tedaviydi magnezyum sülfat sonrasında sıvılarla besleniyordum ertesi gün tekrar sancım başlıyordu tedavi bende çok uzun süre etki etmiyordu çok zor ve çok süreçlerden geçtim 😔 ve 9. Günün akşamı saat 11 de kasılmam sancım başladı ama bu sefer çok hissediyordum resmen doğum sancısıydı beni doğumhaneye aldılar hemen tedaviyi uygulayacaklarını şöylediler aşağıya inip üstümü giydirmeleri işlerimelerin yapılması 1 saat sürmüştür birden masada suyum patladı ve o baskı kaka hissi geldi derken bağırdım doktor bacaklarımın arasına bakıp baş geliş dedi ve herkes panik ben daha da panikledim 1 ıkınma ile çıktı yavrum zaten minicik bi şeydi Şuan kuveste oksijen desteği alıyor doğar doğmaz ağladı doktor bu çok iyi bizim için dedi 😔 inanılmaz duygular içerisindeyim bütün duyguları aynı anda yaşıyorum böyle bir doğum hikayem olacağını düşünemezdim ama çok şükür Allaha herşeye bin şükür yaşıyor olması bile benim için mucize dualarınızı bekliyorum anneler beni en iyi anneler anlar 😔