Reina
Ben türkiyedeyim benim oğlumdada gelişim geriliği vardı bacak boyu kısaydı ama bizim 35,36 haftalarda çıkmıştı devlet hastanesi beni başka bi hastaneyr yolladı orasıda çok abartılcak bir kısalık yok evet var ama saglık için bi problem değil dedi geri döndüğümde ben seni oraya sevkettim bakmıcam artık dedi bu sefer özele grçmrk zorunda kaldım sürekli uzak olan hastaneye gitmem zor olucaktı eşimin hafta içi izin sıkıntısı vardı o zaman ki iş yerinde özele gittiğimizde ölçtü baktı detaylında temiz dedi ben sıkıntı görmüyorum dedi her çocugun bacak boyu bir olmaz eger ki bir bacagı kısa bir bacagı uzun olsaydı sıkıntı var der konuşurduk ama şuan için sıkıntı yok dedi ve ben 38,6 da suyum azaldıgı için sezeryan oldum ve çocugum o haftada düşün 2.500 doğdu ve şükür saglıklı ne bacagında sıkıntı var nede saglık olarak şuan yaşıtlarından dahi önde gidio hiç canını sıkma umarımki böle bişide geçer benim eşiminde bacak boyu kısa üşt vücudu daha uzun benim bacak boyum uzundur eşim bende uzun olmasına ragmen bellerimiz aynı yerde düşün oğlumda babasına çekmiş olabilcek şeyler bence ama sen yine bi detaylı çektir için rahatlasın