Cennet-polat Kizlar bir oğlum var adı mert soy ismimiz Polat oğluma uyumlu bir isim olsun istiyorum İsim secenekleri Mihra,Melis,Merve Dila ve gökçe begendigim isimler arasında sizce hangisi daha hoş 😊
1prensesannesi__ Cennet-polat Melda cok guzel olur bence Mert ve Melda kardesler Mert Polat Melda Polat isim soyisim uyumluluguda var 😃
Cennet-polat gayeinal98 eşimin kuzenin kızının adı Dilan tabi kız büyük 15yaslarinda ve şuan onlarla konuşmuyoruz birazda değişik düşüncelere sahip insanlar Dila ismi çok yakinya siz olsanız koyarmiydiniz yinede?
f_gecee Cennet-polat yani bu büşünceye girmek kimsenin aklına gelmeyecektir ha onlar konuşur mu konuşmaz mı bu konu hakkında bilinmez ama bunun ne kadar umrunuzda olacağına bağlı. Biri laf taşıyıp bu konuda bişey derse sizde duymalarını isteyeceğiniz çok güzel bi cevap verebilirsiniz
gayeinal98 Cennet-polat ya sonuçta 15 yaşındaymış ben olsam koyardım yeni doğsa adı dila olsa düşünürdüm belki ama
Buse344161 Cennet-polat ben olsam koymazdım cevremde olmayan hatta yakın olmayan ismi koydum Gökçe 💓 buseferde herkes aa ben gökçe koycaktım yada yaa benim ileride çocuğum olsaydı gökçe düşündüm yada ben kızıma bu ismi koydum ama ilk gökçeyi düşünmüştüm dediler ben şok bu anı mı bekliyordunuz koysaydınız 😂 Melis ismide çok naif oda çok güzel 👍 Mert Melis polat uyumlu👍👍
Cennet-polat f_gecee başta görümcem ve kaynanam koyma diyor onlarla konusmadigimiz için bana kalsa aslında çok onemsemem de kararsizfa olduğum için isimden yana şuan bişey demedim
Cennet-polat gayeinal98 bende çok fazla takilmadimda aslında aklıma bile gelmemişti seçenekleri sayarken gorumcemle kaynanam söyledi hemen 😊
Niloyaaaaa Cennet-polat Melis diyorum ben çok kibar geliyor kulağa ☺️ bende kızım olsaydı Melina koyacaktım inşallah ikincisi kız olursa koymayı düşündüğüm bir isim 🫠 yeğenimin ismi de Balın (sevilen sevgili demek) isim arayanlara da öneri olsun 😅
DENIZ_55 Cennet-polat ben gokceyi seviyordum ama gorumcemin adı oldugu icin koymam onun yerine Göksu koyacağım rabbim nasip.ederse
f_gecee Cennet-polat eğer içine sinmeyecek ilerde pişmanlık yaratacaksa birsürü güzel isim var arayışta ol mutlaka içine sinen olur canım rabbim önce sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏
Cennet-polat f_gecee aminn valla cok kararsız bir insanım zamanım az kaldı çocuk dogsa isimsiz kalıcak 😁