Esmeh metemom_ ay ben kız sandım ya kız iskeleti demişsin ya diğerlerini okumadım Erkekse normaldir 😅
Niloyaaaaa kardelen54 eğer yüzünü gösterirse minnoşunuz detaylıda daha güzel çıkıyorlar 22. Haftamda oğluşum böyleydi düşünen küçük adamım 🫠 
Beybun_29 metemom_ mmm ben iki üç defa renkliye girmiştim renkli verdi en son beşinci ayda ve doğdu hali de ultrason resmi ile aynı orda eli yanak altındaydı doğdu hala aynı şekil yatio.d
metemom_ Eloalp ah bacım senin derdini bir ben anlarım 😂 anneme atınca şakasına canım oğlum nasıl yakışıklı dedim annemde kirpi de yavrusunu pamuğum diye severmiş zaten dedi içime öyle bir oturdu anlatamam 😂😂
EceNaz26 metemom_ telefonu sağa yatır 😂sevgili doktor bak bebeğinin yüzü diye hevesli hevesli bunu çekti 😂😂
Eloalp metemom_ ayy nasıl birşey çıkacaklar çok merak ediyorum bu ultroson yüzüne hafta gidesim geliyir acaba hala aynı mj diye
kardelen54 @Niloyaaaaa maşallah çok tatlı cikmis bebis inşallah bizde doğru düzgün resim alabiliriz bakalım çikolata ye gel dediler
Niloyaaaaa kardelen54 çok teşekkür ederiz inşallah güzel güzel fotoğrafları çıkar 🥰 evet çikolata yiyin bir de kahve için 🫶🏻