metemom_ Ay kızlar dünden beri bebeğimin ultrason fotoğrafına gülüyorum aşırı korkunç çıktı doktorum plesantaya yüzünü değdirdiği için fazla yakınlaştırdı anneme attım korktum hemen sildim diyor 😂 sizin de var mı bebişlerin komik ultrason fotoğrafları 👶🏻
momofmychildren metemom_ sizin gülecek fotoğrafiniz var bizim kız kendini göstermiyor 33 haftalık hamileyim hâlâ yüzünü görmedim 😂
Damlaozzz metemom_ Ay bizimki çok korkunçtu ya bakamıyordum ben öyle doğarmı diye korkuyodum ta ki detaylı fotosunu görene kadar nasıl bakıyolar öyle anlamıyorum korkunç korkunç 😂😂
elmaelmaelma metemom_ anneme attım korktum hemen sildim diyor 😂 Ahahahahhh anneanne gibi anneanne be😂
metemom_ Cennet-polat kız iskeleti dedi doktor ama bakıp bakıp gülüyorum aynı kaynanama benziyor bu hâliyle 😂😂
Cennet-polat metemom_ Allah seni 🤣komik ama gulesi geliyor insanın benim oğlumun pozlar güzeldi genelde hep uyurkendi kızıma şimdi hamileyim bunda özele gidemedigim için bütün resimler fiyasko bebeğe bile benzemiyor hiçbiri😁
busraltin metemom_ benimki de böyleydi ben bile bazen bakmaya korkuyordum🐥☺️Mümkün oldukca bakmıyorm 😩😂
metemom_ Busekrtl ay gerçekten çok kötü ya birde renkli ultrasonla bakıldı diye exstra para verdim bu fotoğrafa 😂😂
metemom_ EceNaz26 kocam da gelmiş yanakları aynı ben diyor 😂 normalde her ultrason fotoğrafını panoya asarım utanıp bunu asamadım 😂😂
metemom_ momofmychildren kız bende bir hevesle gittim üstüne de 4 D ultrason diye para verdim çıkan fotoğraflarım korku filminden çekilmiş gibi 😂
Rabiul metemom_ detaylıda vere vere bunu mu verdiler 😆😆😆😆 bizimki çok döndü uğraştı baya doktor düzgün foto verdi