Yellowwolf Ben 29+2 günlük gebeyim, karnım da bir gerginlik var oturup kalkmada, uzanmada zorluk yaşıyorum 2 gündür.. Sanki taşımakta zorluk yaşıyorum. Benim durumda olan var mı?
Sysedayilmaz Yellowwolf 30. Haftadayım benimde aynı şekilde haftaya kontrolüm var galiba bebek büyüdükçe böyle hissediyoruz
Ozgis1s Yellowwolf of evet resmen 29. Haftaya girer girmez ağırlaştım hissediyorum. Görenlerin 4-5 aylık sandığı bi göbişim var toplamda da 4 kg aldım ama aşırı zorlanıyorum dönerken yatarken kalkarken yürürken 😂 neyse az kaldı diyerek kendimizi avutabiliriz 😂
Betul-97 Yellowwolf Rahim büyüyor, karın büyüyor normal. Magnezyum kullanıyor musunuz benimde öyleydi magnezyum içmeye başladığımdan beri geçti
yeni-annelik Yellowwolf bizde 29+2 olduk bende artık zorlanıyorum özellikle yatarken artık her yerim ağrıyor gece 4 5 kez tuvalete kalkıyorum ayaklarım ellerim şişti 12 kilo aldım haftaya doktor kontrolüm var soracağım her şeyi
sallyt 29+5teyim bende yan yatarken hamile yastığıma rağmen gerginlik yaşıyorum sanırım normal bebek büyüdükçe içimiz genişleyip gerginleşiyor
Yellowwolf Sysedayilmaz Sanırım ondan dolayı birden 30 haftaya yaklaşınca böyle olunca merak ettim.. Neyseki yalnız değilmişim..😊
Yellowwolf Ozgis1s Tahminen doğumum eylül ilk haftalarda, şimdiden 14 kilo alan ben..😂 68 ile hamile kaldım şu an 82 kiloyum. Zayıf kalmanızın sırrı neydi?
Ozgis1s Yellowwolf zayıf kalmamım sırrı 5 ay boyunca kusmam 😂😂 o 4 kiloyu da 1 ayda aldım ama sürpriz gebelik şekeri çıktı 😂😂 o yüzden şimdi diyetteyim 1 kg vermişim hatta muhtemelen doğuma kadarda kilo alamam bi doğurayım her şeyi yicem 😂
Yellowwolf Ozgis1s Ya benim de kusmam vardı ama istifra ettikçe yiyordum da, bebeklerimiz sağlıklı olsun da kilo alınır da verilir de..🌺
Damla-1 28.haftadayım sizlerde de oldu mu vajinamın sol tarafında böyle sızı gibi bir şey oluyor gün içinde mesela ara ara böyle yaşayan var mı
miko1297 Damla-1 benim de aynısı oluyor bugün sağlık ocağına sordum kanama vs olmadığı sürece sorun yok bebek büyüdüğü için oluyor dedi
Damla-1 Betul-97 günde bir tane içiyorum evet ama böyle olunca da korkuyorum ara ara tuhaf bi his sızı gibi oluyor doktoruma sordum akıntı vs var mı dedi yok dedim ama yarın yine de gideceğim kontrole bu arada serklajlıyım acaba onunla ilgili mi bilmiyorum
Yellowwolf Betul-97 Betul-97 Evet canım kullanıyorum magosit, bacak ağrılarım vardı ondan yazmıştı doktorum..
Damla-1 Betul-97 anladım çok teşekkür ederim eşime desem acile gidelim mi diye şimdi evham yapıyorsun diyecek..başka ağrım da yok çok şükür ama işte yine de insan korkuyor 😔
Betul-97 Damla-1 Allahın izniyle bir şey olmaz. Bebişlerimiz büyüyor normal böyle şeyler alışıyor insan😊😊
Yellowwolf yeni-annelik Ben bugün gittim, doktora ben de soracağım diyorum ama doktor bebeğe normal deyince tüm sorular uçup gidiyor..