Ksmkubra dışarda yüksek olabilir bu arada. Ben izmirde yaşıyorum sıcak insanıyım yaz severim diye gezerim yani. Hayatımda ilk defa sıcak görmedim. Ama gebelikte sıcaklar cidden çok başka bir seviye alıyor bizim için. Ek olarak da sıcak bende çarpıntı yapıyor. Yani bir seferinde arabada klima açıkken fenalık geçiriyordum. Trafik vardı çarpıntım başladı. Nefes almakta zorlandım. Dedim ceza yazarlarsa itiraz ederim. Acil bir durumum var yani. Bastım emniyet şeridinden evime geldim acil. Sonra arabadan eve yürüyemedim. Bacaklarım boşaldı derler ya öyle. O günden sonra öğle sıcaklarında evden hiç çıkmadım bir daha. Tansiyonumu ölçmek gelmedi aklıma. Ama nabzımın yükseldiğine aşırı eminim. Tansiyonum da o an yükselmiş olabilir. En sağlıklı tansiyon dinlendikten sonra ölçülen zaten. Evdeki değerinizi baz alın. Ayrıca da tansiyonu doktorum bana günde 4-5 kez ölçmemi tavsiye etti. Yani bir kere yüksek çıktı aa zehirleniyorum gibi bir durum yok. 6 saat aralıklarla ölçülen yüksek tansiyon istiyorlar sanırım.