Eylul272020 Bugün doktor kontrolüm vardı magnorm kullanıyordum hiç fayda etmiyor doktor ocean extramag verdi kullanan var mı?
Crnsln Eylul272020 bende magnorm kullanıyordum geçmedi ve aşırı ishal yaptı. Şimdi ocean extramag kullanıyorum ishalim geçti kramplarım da daha iyi
Eylul272020 Crnsln iyi geldi mi ya bugün yazdı doktor aldım yorgunluga falan da iyi geliyormuş galiba
Hiratuba Eylul272020 benim de migren ağrılarım olduğu için magnezyum kullanabilir miyim dedim magnormu önerdi şimdilik daha iyiyim
Crnsln Eylul272020 yani sanırım en iyi markalardan biri ocean magnorma göre daha iyi ben 2 tane içiyorum
Cansu-2600 Beralp Günde 1 tane kullanıyorum aç tok saat fatketmez dedi. Ama ben genelde sabahları yok karınla içiyorum
Caginyagizmom Magnormu banada vermişlerdi ama suyla falan midem bulanıyordu , oğlumda da kızımda da -diasporal direkt- kullandım . Müthiş.
merk Ben çok baştan beri magnezyum kullanıyordum favron magnezyum kullandım önce. O bitince şimdi 36+4 deyim ocean extramag geçtim 2 gündür yatarken alıyorum çok rahat uyumaya başladım. Diğeri yeterli gelmiyormuş