Babyperi Lierac kullanıyorum ama kalçalarıma sürmüyordum oralar çatladı şimdi çatlayan yere ne sürebilirim henüz doğum yapmadım
emirtimr1 Babyperi merhaba kaç haftalık,bende karnıma hep kantaron yağı sürüyorum ama kalçama sürmedim hiç🥲🥲🥲
sb17 Babyperi çatladıktan sonra maalesef bir şey geri getirmez, ama daha da çatlamaması için kullandığınız kremi oraya da sürebilirsiniz
Babyperi emirtimr1 28 haftalıkk göğüslerimizden diz kapaklarımıza kadar sürmemiz gerekiyormuş çatladıktan sonra öğrendim 😢
DmlKyra emirtimr1 kantaron yağı bende sürüyordum burda yazmıştım bi arkadaş hamilelerin kullanmaması gerekiyor dedi araştırdım ve doktoruma sordum kullanma dedi
emirtimr1 Babyperi bunu şimdi öğrendim 🥲 32 haftalık olacak oğlum da bugünden itibaren sürerim artık😂
emirtimr1 DmlKyra a bir sebebi var mı acaba normalde zeytinyağ kullanıyordum doğal içerik olsun istiyorum diye onunda ph değeri önemli diye kantarona geçmiştim
surprizbebe Babyperi ben de ilk gebeliğimde aynı hataya düşmüştüm bu kez oralara da sürüyorum çoğalmasın diye. Fakat bu kez de memelerim çatladı 🤦🏻♀️ yani bi tek karnımı koruyabildim anlayacağın