Hlimee Mideniz bulanmasın iç çamaşırıma beyaz yoğurt gibi pötürge akıntım olmuş Anlamadım nişan olabilir mi ?
Mesen Hlimee 31 haftalık ve bende de bugün öyle olmuştu nişan kanlı diye biliyorum bu normal akintiymis kokusuzsa korkmayın diyorlar enfeksiyona karşı
sariniz13 Hlimee 38+4 az önce tuvalete gidince pembe sümüksü bişey gelmişti günlük pedime silincede peçeteye de geldi nişan böyle bişiy herhalde 😂
Hlimee Mesen ay ne bileyim canım 39 haftalığım Cumartesi çatı muyanesi olduydum dedim aha doğumu tetikledi Tüh be nişan olaydı doğursaydım 😂
Mesen Hlimee az kalmış kız 39 a kadar gelmişsin biraz daha dayan son günlerin tadını çıkar uykusuz gecelere hazır ol acele etme bebiş seçecek geleceği günü 😂😂😂 sağlıkla gelsin inşallah 🙏
Hlimee Satisati sanırım 😅 ay bi akrabam sağlıkçı kadının biri hastaneye yatırmışlar doğum için ben vazgeçtim doğurmaktan diyormuş 😂😂😂 dedim kendimi görüyorum son dakika fikirim değişebilir 🤪
Satisati Hlimee sizin de ilk doğum sanırım bende bjr ay önce ilk doğumumu yaptim o kadar korkuyordum ki dogurmaktan korkulacak birşey yokmuş doğumdan asıl korkulmasi gereken zaman bebek doğduktan sonraymis😅😅😊