Daisyy000 Zmom Daha çoook erken 40 kere döner.36ya kadar dönme ihtimali yüksek,sonra ihtimal azalıyor.Dönmezse sezaryen. Benim dönmedi sezaryen oldum 🥸
Momybaby Zmom bana da doktorum dönmesi lazım bu zamanlar dedi 28.haftayım hatta post açmıştım bugün 😊 dönerler inşallah
Bsyaa Zmom bizde de durum aynı 27 haftalıkken popo gelirliydi cuma kontrol var bakalım ne durumda yaramaz ama doktorum doğuma kadar dönebilir erken dedi
Rabiul Zmom 36. Haftadayım bugün kontrolüm vardı dönmeye çalışıyor dedi doktorum benimki de hala dönemedi
aslanbeyy Sezeryan demesi için haftanız erken benimki de sürekli dönüyordu 36 haftaya kadar yer değiştirir 36 haftadan sonra ihtimal azalır dedi . Burada yazmışlar zaten son dakika dönen bebekler bile var.
aygul-7138 Zmom Benimde 28 haftada popo geliş dedi şu an 31 haftalık olmak üzereyiz hala aynı 🥴 Doktorum dedi ki Bu haftalarda pozisyon değiştirirse değiştirir yoksa diğer haftalarda biraz Zor değişmesi alanı çok daralıyor cunki dedi
Eda1254 Zmom erken degilmi ben 30 haftadayim doktoruma eşim sordu nasıl diye daha çok var dedi yani doğuma bir iki hafta kala bunu belirleriz bakarız dedi tabiki dönme ihtimali var size şimdiden sezeryan demesi yanlış