Edanurozdmr İyi gunler hanımlar adetim bi hafta geciktigi icin gebelik testi yaptım ilk yaptıgım testten 15dk sonra ikinci cizgi cıktı sonra bi daha yaptım ama o negatif cıktı hangisine inanmam lazım yanlıs pozitif cıkar mı sizce ??
sweetmom_ Edanurozdmr testlerin resmini atabilir misiniz? Bazı testler daha duyarlı oluyor. Tabi en doğru sonuç kanda belirir.
FairyMoon Edanurozdmr yanlış çıkma ihtmali de var tabiki. İlk testi ilk idrar ile mi yaptınız? Birde erken gebelik varsa elinizde onunla deneyin ya da kan testi verin şüpheniz kalmasın
_moom Edanurozdmr bence olmayabilir aynısı bana oldu malesef çizginin 5 dakika içinde cıkması lazım. Hamile olsaydınız diğeride pozitif çıkardı diye dusunuyorum hayırlısı olsun
sweetmom_ Edanurozdmr pozitifi çok net . Bence kan ver emin olmak için. Benim ki de aynı öyleydi ilki pozitif 2. Negatifti kan verdim 3 çıktı 2 gün sonra geri kan verdim 18 olmuştu ve 3 çıktığında adetime daha 10 gün vardı
Mom6535 Benimde bir kaç gün önce yaptığım ilk test pozitif ikinci negatif çıkmıştı başka testim olmadığı için deneyemedim bekliyorum bat 26🥲🥲🥲
Mom6535 Edanurozdmr inşallah suya ne kadar tuttuysam gitmedi ama diğer testinn negatif olması soru işareti bıraktı aklımda
Edanurozdmr sweetmom_ yaa gerçekten mi 😥 aglıcam hiç istedigim bi gebelik degil hayırlısı olsun yine de
Edanurozdmr _moom evet bide ilk yaptıgım test yani pozitif olan ilkin cıkmadı sonra cope atıcaktım bi yarım saat sonra falan baktıgımda ikinci cizgi cıkmıstı
_moom Edanurozdmr aynısı bana oldu canım kaset test seninki gibiydi ben var sandım kan verdim ama yoktu