[silindi]  Simdi evde israr testi yapsam çıkarmı predictor marka 19unda oldu korunmasiz
Elif-ada- [silindi] Yumurtlamanız döngünün 14 . Günü olduysa imkansız adet bitimi olduysa çıkar yumutlama gününüze göre test yapın biliyorsaniz
[silindi] @Elif-ada- @_Mother_ @momofmychildren Teşekkür ederim hepinizee Haftaya mi yapmam lazim😔 kan testinide mi haftaya yaptirmam lazim
momofmychildren [silindi] bebeğin yerleşmesi en az 15 gün yumurtlama gününüzü biliyorsanız en az 15 gün hesaplayın öyle test yapın
[silindi] Babyybabyyy temmuzun 2sine felaj denk geliyo saglik ocagindan da 3une randevu almistim kan testi tam denk geldi iyi olmus teşekkür ederim
[silindi] _Mother_ zaman gecmiyor ki merak ediyorum 😔🫠 psikolojikmi bilmiyorum ama ara ara bulantım var temizlik yaptim belim ağrıdı
[silindi] momofmychildren evet biliyorum resimde gorunen mavi olan yumurtlama tarihi kırmızı regl tarihi
_Mother_ momofmychildren yumurtlamanın 10. Günü pozitif çıktı benim 14. Gün zaten adet tarihi oluyor 15. Gün gecikme ama kesin sonuç için 14. Gün deniliyor zaten
_Mother_ momofmychildren bilemiyorum artık geç döllenme durumu olursa olabilir benim 23 Yumurtlama 2 haziran da öğrendim
[silindi] Elif-ada- 3une saglik ocagindan randevu almistim kan aldiririm diye tam denk getirmisim mecbur beklicem o zaman