Gzlhn beaawullf 33+3 te kontrolüm vardı 2127 gramdı hatta bana minyon olcak vs dedi doktorum haftaya pazartesi tekrar gideceğim şuan 33+6 yım kilo değilde bence bebeğin sağlığı önemli
beaawullf Gzlhn bana da 2200 dedi doktor da aynı şekilde sağlığı daha önemli dedi boyu uzunmuş benimkinin haftasına göre bu haftadan sonra günde 25 30 gr alır dedi bende minyon doğmuşum eşimde genetik de etkiler dedi Gzlhn
beaawullf Denizz6161 biraz minyon olur deyince az mı diye düşündüm her bebek aynı kiloda olmak zorunda değil sonuçta
Denizz6161 beaawullf evet son haftalarda daha hızlı alıyolar ☺️ ultrasonda yanılma da oluyo ilk hamileliğimde doktor hep ennn fazla 2.5 doğar diyodu 2850 doğmuştu
Seyma-10 En son 32 haftada 1500 gr dı az geldi kilosu baya bana doktorum bişey demedi ama bakalım yarın yine gitcem 34+3 şuan
beaawullf Seyma-10 doktordan doktora ve ultrason cihazından bile farkediyor 30.haftamda sürekli gittiğim doktora gittim 1250 gr minyon dedi aynı gün farklı bi doktora gözüktüm içim rahat etmeyince farklı bi hastanede 1520 gram ölçtü ilk gittiğim yüzeysel baktı resmen diğeri yarım saat ultrason cihazından kontrol yaptı içiniz rahat etmediyse farklı bi doktora da gözükebilirsiniz
beaawullf Denizz6161 cidden rahatladım şu an ☺️Elbette her bebek aynı kiloda doğacak diye bir şey yok ama endişeleniyoruz işte.Siz kaçıncı haftada doğum yapmıştınız
Seyma-10 beaawullf normalde özel takipliydim onda hiç geri değildi ama şuan riskli olduğum için peritoloji bölümündeyim özelden daha iyidir diye düşünüyorum baya detaylı baktı çünkü yarın da baya geri olursa dediğiniz gibi yapıcam
soelu 34+3üm ve bugün doktoruma gittik. 1950 grammış yavrum. Bana da kilolu bir bebek olmayacak, 3 kilo olur doğana kadar dedi. 1950 normaldir değil mi? Eşimin ailesi minyon 😅
beaawullf soelu bende öyle düşünüyordum canım ama ne kadar yarayan şeyler yersek yiyelim genetik de olunca yapacak bisey yok