Leyla-9 Kızlar bugün randevum vardı suan 34+4 günüm, bebeğin karnı ortalamadan büyükmüş kilosu da suan 2900 cikti , böyle olanlar var mı yarın de şeker testi yaptıracağım.
bebeefendi Leyla-9 32+3 teyim en son geçtiğimiz cumartesi günü ultrasona girdigimde bebek 2370 gram idi iri bir bebek diyorlar
Aybukegursoy Leyla-9 bizimde aynı 3200 kg çıktı doktor yemekten bir saat sonra tokluk şekerini ölç dedi ama tedbir amaçla yapılıyor ama insan yinede sıkıntı yapıyor yediklerm yüzünden mi diye. Çoğunlukla sağlıklı beslendim yinede 2 hafta önden gittik hep biraz da yapı meselesi genetik bi durum
Aybukegursoy Leyla-9 karnı büyük diyor kimi bebeğe şeker gittiği için karnı büyürmüş kimisinin de yapısı öyleymiş onu bulmak için bakıyorlar şekere şimdi diyetli besleniyorum haftaya gidicem bakalım yüksek ihtimalle iri doğum yapacağız yeterki sağlıklı olsunlar
bebeefendi Leyla-9 kafasının on gün kadar ileriden gittigini söylediler. ama bunun bir sorun olabilecegine dair herhangi bir sey demediler. baştan beri hep aynıydı oransal açıdan. ani bir büyüme olmadığı için sorun yok dediler. ben de eşim de uzun boylu, iri kişileriz. galiba genetik sebeplerle bebek de iri oldu. sadece çok tombik olursa ya da koca kafalı olursa normal dogum için zorlayabilecegini söylediler. ben de inşallah normal dogum yapabilirim diye umuyorum 🙏🏻
Leyla-9 Aybukegursoy Kaç haftalıksınız suan, şekerden şüphelendiler yarın gidip seker testi yapacaklar
Damlaozzz bebeefendi Bende şu an aynı durumdayım kafası ileride ve doktor normal doğum için 37de karar vericez dedi kafa çevresi büyümeye devam ederse zorlayabilirmiş vakum kullanmak zorunda kalırım dedi ama önermem diyor siz kaç haftalıksınız acaba
bebeefendi Damlaozzz 32+2 deyim fakat şunlar geliyor aklıma. eskiden bu ölçümler mi vardı annem iki çocuğunu da normal dogurmus abim tombikmis epey bugün olsa belki normal olmaz derlerdi ya da aaa kilolu ya da kafası büyük derlerdi. ne abime ne bana ne anneme bir sağlık sorunu yaşattı bu dogumlar. bilemiyorum fazla irdeliyorlar galiba sanki