Ma1vi Cenayyy 1 Temmuz itibariyle geçerli olan zamlı fiyat tekrar ara zamlar geldiği için sabitleme yapmıyorlar ancak 35. Haftadan sonra herhangi bi zam gelirse bi önceki fiyattan yardımcı oluyorlarmış
Aleve Anneadayirem bana raporda yardımcı olmadi . Değiştirdim ekol hastanesi irfan özer … Tavsiye ederim
Hilalsny Aleve aaa Onur Bey normalde baya yardımcı olur ikiletmezdi. Yani en azından benim doğurduğum dönem öyleydi. Bu arada ekole muayene ücreti ne kadar veriyorsunuz ve doğum ne kadarmış
Selcanmeral Nuronzi ben orda doğum yaptım fakat doktorum dışardan geldi hemşirelerden falan memnun kaldım güzel ilgilendiler
Aleve Hilalsny ekol 965 TL muayane ücreti sendika tezkop varsa 775 doğum ücreti bilmiyorum aillanz var bnde
Aleve Valla onur bey benim.ikili tarama sonucunda yaş riskin çıktı , fetal DNA yaptır ddi aynı hastanede başka doktora sordum hayır yok temiz ddi yetmedo başka hastaneye gittim oda gerek yok ddi boşu boşuna bana 10 bin tl verdirtecwkti .
Hilalsny Aleve onu anladım 🥰😂 bir sendikaya özel mi onu sormak istedim yoksa tüm sendikalsr için geçerli mi😂
Nuronzi Hilalsny sendika bilmiyorum ben eşimden bakınıyorum onun fiyatini söyledi diğerleri hakkında bilgim yok