Zhrbjts Yüzumde muhteşem intihaplı bazıları ur gibi kapalı sivilce cıkıyor hem cok aciyor hemde ilk defa hayatimda boyle sivilce cıkarıyorum sizlerde durum nedir çözüm nasil buldunuz
Dilek_04 Zhrbjts 29 haftalığım benimde çıkıyor maalesef ucu olmayan ve ayıcan sivirceler bıktım artık 🫠 ama bir çözüm bulamadım bende burda bekliyim ☺️
Crnsln Zhrbjts hamileliğimin ilk başlarında bende De aşırı çıkmıştı hormonlardan maalesef ama sonradan geçiyor merak etmeyin yüzünüzü temiz tutun oynamayın
Dilek_04 Zhrbjts Ben ciddiyeden randevu bulamıyorum yoksa giderdim kesin siz randevu bulabiliyorsanız cildiyeye bi gözükün
Zhrbjts Dilek_04 çarsamba gunu kontrolum var doktora soyleyip direk yonlendirmesini isteyecegim bakalim
Zhrbjts Dilek_04 evet mesela baska bolume.kons atıyor o sekilde randevusu vs gidiliyor sehir hastanesi takipliyim
Zhrbjts Dilek_04 bi deneyin isterseniz yada sabah erkenden gidin ben bazen kendi doktoruma bile randevu bulamiyorum hemen sabah 8de hastanede olup sira aliyorum 1 saat bile beklemiyorum alıyorlar muayneye
Dilek_04 Zhrbjts Teşekkür ederim deniyecem inşallah bakarlar çünkü 1 aydır randevu bakıyorum bulamıyorum