Lalaydnn Bagirsak nedir biliyoruz yani hepimiz de olan bu organin nasıl bir organ oldugunu biliyoruz bir bagirsak duzenli bir sekilde şişip inmez ayni yerden bağırsak kucuk bir organ degil ayni yerden hareket etsin sagdan soldan alttan sıkışabilir kaldi ki insan olarak vucudumu cok iyi tanirim hangi hareket neyin gostergesidir bilirim buraya sormamda ki amac aklima zayif olmamdan kaynakli oldugu geldi bakalim baskalari da oyle mi dusunuyor diye sormak istedim evet kesinlikle zayifliktan cok zayif olunca bebegin ufacik bir minimal hareketi gozle bile gorulebiliyor biraz da analizci oldugum icin neyin ne olduğunu doktora sormadan bilenlerdenim aslinda vucudunu tanidiginda hastaligini dahi bilebilirsin ben taniyorum bebek mi bagirsak mi anliyorum sizinkini gorsem sizinkini de anlardim bide bagirsak hareketi ile bebek hareketini anliyorum iceride bebegi hissediyorum hareket ettiginde bagirsagimda birseyler oldugunda bebekte ki hissiyat olmuyor o tamamen farkli bu tamamen farkli birbirinden👌🏻