Aylaa123 Nuran_kilic inci ismi çok güzel kızım olsaydı bende koymak isterdim ama son 5 6 aydır heryer inci doldu 5 kişiden 4 ü inci koyuyor
YoncaD Nuran_kilic ikiside begendigim isimler ama suan her iki kisiden biri bu isimleri koyuyor o yuzden tercih etmezdim
amayinedeiyiilerledim Nuran_kilic kız Kur’an da geçiyor İnci. Anlamı yok ne demek 😅 kızımın ismi bu arada ♥️
amayinedeiyiilerledim Nuran_kilic anlamı yok diyorsunuz ankete koymuşsunuz kafanız biraz karışık sanırım. İnşallah başka bir isim koyarsınız çünkü içinize sinmesi önemli. Anlamı: Kıymetli, - Küçük, temiz ve sevimli, - İstiridye benzeri deniz hayvanlarının içinde bulunan parlak, yuvarlak ve ziynet olarak kullanılan değerli bir taş. Ayrıca ayetlerde övülen bir değerli ziynet eşyası. https://www.kuranvemeali.com/inci-ile-ilgili-ayetler
Leyliya amayinedeiyiilerledim yaaa öyle mi 🥹 başta çevremizden biraz tepki aldık o ne öyle diye ama umursamadık çok uyumlu kulağa da hoş geliyor bence 💗 mizacı nasıl kızınızın
Buse344161 34+4 haftalığız kızımın adı Gökçe olucak Allah nasip ederse 💓 inci de çok güzel ama bence gökçe yada bana kulak aşinası oldu gökçe diye diye alıştım ondan öyle geliyor 😃
amayinedeiyiilerledim Leyliya amin sizde sağlıkla, sevinçle kucağınıza alırsınız inşallah miniklerinizi🤲🏼🌹