Sulemiiyy Doğum İzni 16 haftaydı 1 yıla uzayacak deniliyor bilgisi olan var mı arkadaşlar ona göre işi bırakmicam 😂😂
gizbirhil Sulemiiyy 3. Çocuk için 1 yıl deniliyor ilk çocuk için doğumdan önce ve sonra toplam 6 ay deniliyor . Tabii yapılırsa . Ama umarım ilk çocuk içinde 1 yıl olur bakalım meclis tatile girecek yetişir mi yetişmez mi ya da cb kararnamesi ile belki
Sulemiiyy Ozlemmmmm 1 yaşında bebeğim var normalde onunla ilgilenmek için işi bırakıcaktm süt iznim bittiğinden dolayı zorlanacağım için şimdi hamile olduğumu öğrendim ve bu rapor izniniz uzaması kafamı çok karıştırdı
Ozlemmmmm Sulemiiyy anladım Allah yardımcın olsun, bende suan 40 gün rapor hakkımı kullanıyorum bitince işten ayrılcam o yüzden sordum. 32. Hafta dolmasına 20 gün kala işten ayrılcam bu cok üzüyor benı hele ki rapor süresi uzarsa daha cok üzülücem
Ozlemmmmm Sulemiiyy aşırı derecede bel agrısı yasıyorum gün içinde de sürekli tansıyonum düşüyor haftanın 6 günü akşam 6 ya kadar calısmak cok yordu bu süreçte beni o yüzden gidemiyorum
Sulemiiyy gizbirhil çocuk satısına göre ilk kez senden duydum inşallah öyle bişey yoktur 😂😂 yılbaşına kadar kesin açıklanır da ne zaman açıklanır bilemiyorum işte
gizbirhil Limonlukekkk valla öyle izlemiştim internette bir haberde bunların napcağı da belli olmaz ama inşallah bir an önce yaparlar eylülde iş başı yapmak istemiyorum çünkü bebeğime bakabilecek kimse yok para da lazım 😥 hayat şartları
gizbirhil Sulemiiyy bende YouTube da haber kanalında görmüştüm . Bi an önce yapsalar keşke benim doğumuma çok az kaldı geriye dönük hak olur mu acaba temmuz 4 de 40 haftalık olacağım . Eylülde işe dönmek istemiyorum ama hayat şartları para lazım 😥
gizbirhil Limonlukekkk doğum olduktan iki ay sonra da doğum iznim var eylülde iznim bitiyor belki o zamana kadar çıkar yada geriye dönük hak talep edebiliyoruzdur belki