Yaso2110 Tugce-K 42 ye kadar bu sıcaklarda nasıl dayanırız stres yapılmayacak gibi değil ki maraton hazırlanıyor gibi spor yapmaktan yoruldum artık🤦🏻♀️
RES Yaso2110 bence çıkınca üzülücrz bedenimizden ayrıldı diye :((( Demin bir regl ağrısı vurdu bana ama bakalım ne zaman gelir. Hurma, ananas, pilates, yürüyüş.. Tüm tuşlara bastık hayırlısı😂
Sibelipekf Kesinlikle öyle doğum şekli ve geliş zamanını bebis belirliyor biz ne yaparsak yapalım o ne zaman isterse gelir
Yaso2110 RES ya üzüleceğiz tabikii ama hareketleride azaldı beni daha çok endişelendiriyor ahududu yaprağı çayıda içiyorum çubuk tarçın kaynatıp içebilirsinde demişti doktorum 😕
ilaxidexi Yaso2110 ben canım, hiçbir belirtim yokken 40. haftamda suni sancı ile normal doğum yaptım.
Bra3003 ilaxidexi merhaba yarın benim 40.hafta başlangıcım bana da suni sancı verecekler sizin sureciniz nasıl ilerledi kaç saate dogumunuz gerceklesti
cannkmrc Yaso2110 var canım ilki 39+2 de doğdu ikinci bebeğim 41+5 te ben doğurduysam herkes doğurur 🤣 birden gece bir kalkmışsin ki sancın tutmuş öğlen bebeşin kucağında olur