Dlar Kızlar 37+2 haftalığız bebeğim 3 hafta önde gittiği için haftaya çarşamba balonla doğumu başlatacaklar mecbur çünkü bebeğim 3600 kilo 300 gram alıyor ama ben kendi sancımla olsun istiyorum ne yapmam lazım önerileriniz neler
Eli0-fffffff Dlar merdiven in çık aksak gebe yürüyüşü elinle yer silme plates topumda zıplama bunların faydasını görürsün bence
Kaderrdiler Dlar bol bol yürüyüş yap yokuş çıkmaya çalış kasılma hissettiğin zaman yada aşırı yorgun olduğunda yatıp dinlenme plates topuna otur emin ol aşırı iyi geliyor
Dlar Eli0-fffffff işe yarar dimi zaten merdiven gergin inip çıkıyorum bina da asansör yok diye ama yer silmeyi yapıyım onu bilmiyorum 🤷♀️
_almirasmom Dlar bacım 2 kızımdada hep yer sıldım zaten vıleda yapmak sevmıyorum benım hıc gelmedı ne ılk kız geldı ne 2. Sı gelcek gıbı duruyo🤣
Reina Dlar canım merhaba nasılsın? Hatırladın mı beni? Hollanda dayım bende. 28 haftalık olduk. Bugün kontrolüm vardı. Bebeğin bacağı kısa dediler. 20. Hafta detaylı ultrasonu için tekrar hastaneye gidecekmişim 😔 senin de böyle miydi
Dlar Reina evet hatırladım canm eski postlarıma bak neler neler var sakın inanma ama git sen yine de için rahatlar bana neler dediler en sonunda bişey olmadığı çıktı doğuma kadar beni her hafta ağlattılar canm korkma et duanı git sen