Öncelikle çok geçmiş olsun her hamilelikte neredeyse tiroid cikiyor. İlaçlarla düzeliyor. Ve kansızlık için ise bebekte sizden kan aldığı için olabilir yada telasemi taşıyıcısi yani Akdeniz anemisi olabilirsiniz hematoloji doktoruna görünseniz faydası olabilir. Ben 2 dış 2 kimyasal gebelik geçirdim çok şükür şuan 32 haftalik ikizlere hamileyim hamile kalmadan önce bütün testleri yaptırdım neden olur dış gebelikler diye ve telasemi tasiyicisi olduğumu öğrendim doktorum bunun ilaçlarla yükselmeyecegini söylemişti ve tiroid haşimato hastasıyım gebelikten önce çıktı. Suan sabahları aç karnına tiroid ilacını içiyorum tiroid ilaci ile kan ilacını aynı anda veya demir ilacını kullanmayin hiç bir hastalığa tedavi olmayıp boşuna içmiş olursunuz. Mecbur tiroid ilacını sabah aç karnına içip 2 saat sonra kahvaltı yapın çünkü süt ve süt ürünleri etkisini azaltıyor ve kan ilacını da günde 1 sefer alıyorsaniz gece yatarken aç karnına için başka türlü fayda sağlamıyor b12 içinde önce haftalik şuan aylik igne oluyorum oylelikle düzeldi ama kan değerleri yükselme yapmıyor şuanlik idare eder dedi doktorum temmuz başında gidicem ve damardan kan almaya baslicam doğuma hazırlık için. Böyle yöntem bulundu inşallah güzel doktora denk gelirsiniz. Kusurabakmayin uzun oldu ama içiniz inşallah rahatlamistir.