Senayemre Gece 2 post açmıştım sancılarm vardi 🤭hastaneye de gitmek istemedm sancımı evde çekmek istedm sancılar cok şiddetli değildi ama 10 dk da 6 dkda 8 dkda düzensiz gelip gidiyordu 🤷♀️Ama dogurmadim demek ki yalanci sancıymıs iyiki hastaneye gitmemiişm gittidimde doguramadm der kendimi yerdim😂😂😂ne zaman gelecek bu velet🙈🙊
SevgibiR Senayemre kıyamam 🤠 iyiki gitmedin bide suni sezeryan fln yaparlardı bugün yarın gelir artık ya acele etme
Hill8 Senayemre hamilelikte hormonlar daha çok geceleri salgılanıyormuş canım öyle demişti doktor benimde geceleri adet sancısı gibi ağrı oluyor kasıklarımda gündüz yokk 🙄🙄😀
Vethekelif Senayemre biz doguramayacagız galiba😀😀😀😀 38+2 oldu benimki de😀😀 benim yalancı sancı da yok işin kötüsü bekliyoruz bakalım
Vethekelif Senayemre bu kadar bekleyip de sezeryan olmaktan korkuyorum acıkcası😀😀 Ocak bebekleri çok nazlı ben anladım
Senayemre Vethekelif evet ya aslnda bazen benm bile sezaryen olasm var ama ailem den kmse kabul etmiyor sanki onlar dogurucak😒
Vethekelif Senayemre bekle bakalım son zamanlar zor oluyor ama yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik😀 benim 12 gün kaldı son ama
hohomoromu Senayemre yine de dogum yakındır ama acılmalarn falan basladıysa sancılarn oyuzdn olabılır 😊😊 Hayırlı dogumlar inş 💙👣