Bir önceki gün doktor çatı muayenemi vs yapmıştı o gün sezaryen için gün almıstık ben kendisi gelmesini istemiştim bebeğimin o yüzden bekleyelim demiştik bir kaç gün daha ama bazı hanımlar sabırsızlandı ☺️
Gece saat 4 gibi mide bulantısı karın ağrısıyla uyandım ama zehirlendiğimi ya da yel girdiğini düşündüm. Çok sık başıma gelir yel girmesi . Daha sonra bir saat sonra karım ağrım şiddetlemdi yürüyemeyecek hale geldim saat 5.30 a dogru hastaneye doğru yola cıktık ama bu süre içerisinde bebek tamamen göbek deliğimin üstündeydi nefes zor alıyordum. Her zaman çok yukarıdaydı bebeğimiz. Hastane vardıgımız zaman nöbetci doktor karsıladı nst de sancımın çıktığını ve bugün alınacağını söyledi. Benim ağrılarım şiddetlenmiş ve karnım inanılmaz hassaslaşmıştı dokundukları an ağrı hissediyordum… ameliyathaneye aldıklarında belden uyuşturdular hemen yatırdılar kesi vs hissetmedim ama bebeğim göğüslermin az altındaydı ve karnımdan okadar bastırdılar ki ve o bastırma acısıyla o kadar bağırdım ki hayatımın hiç biri anında öyle bir acı yaşamadım daha sonra bebeğimi gösterdiler plesanta cıkarma işlemindede aynı şekilde bastırınca ve bağırmaya devam ettiğim için tamamen bayılttılar. Hiç aklıma bu şekilde acı cekeceğim gelmemişti. Böyle olması gerekiyordu demekki ama hepsi geçiyor simdi toparlanma sürecindeyim🍀