Bugün 20+2 deyiz ve detaylı ultrasona gittik.
Ankara’da Eyüp Ekici’yi tavsiye etti herkes. Türkiye’nin en iyisi dediler. Gerçekten çok memnun kaldım, çok ilgiliydi, her detayı anlattı ve çok babacan bir tavrı vardı.
Daha önce kanamam olup olmadığını sordu. Sadece bir kere sürüntü şeklinde kan geldiğini, o gün unutup ağır bir şey kaldırdığımı, sonra da bir daha olmadığını söyledim. Amniyon sıvısının içinde kan partikülleri olduğunu, bebeğin bunu yuttuğunu, bu nedenle bağırsaklarının biraz parlak göründüğünü söyledi. Ama bunun bebeğe hiç bir sorun yaratmayacağını, endişelenmemem gerektiğini söyledi. Benim yapabileceğim bir şey var mı diye sordum. Sen bol bol su iç dedi. Günde 2,5 litrenin altına düşme, hatta havalar çok sıcak 3 litrede içebilirsin dedi. Bebeğiniz bu muayeneyi 10 üzerinden 9 puanla geçti dedi. 1 puanı neden kırdığını sordum. Ben kırmadım, tıpta asla tam puan verilmez, yani bu alabileceği en yüksek puan dedi 😂
Dün gece korkuyla uyumuştum ama çok şükür her şey yolunda. Umarım sizler de harika bir gebelik geçiriyorsunuzdur, sağlıklı bebişleriniz olsun 🤗
Detaylı ultrason sonucunu benim gibi paylaşmak isteyenleri okumak isterim. Benim gibi bir durum yaşayan var mı, ileride neler oldu öğrenmek isterim 🤗