Minikmucizemibeklerkeen aysecakir evet ikimizin de saglikli olmasi en onemlisi , cok tesekkur ederim 🤗😍 Saglkla kucagmiza alalim insaallah
Minikmucizemibeklerkeen SevgibiR aynen oyle daha ufak diyorum yok belli olurmus ya iste anlatamyosun snra kafana takiylo ister istemez 🙈
Minikmucizemibeklerkeen Yilmazfatma hayirlisi olsun insaallah saglkla kavusalimda artik baklm kismetmizde ne sekil var 🤗
Minikmucizemibeklerkeen Sudem o sekildemi dönüyormus yani anlayamadim secde poaisyonunu ne sekilde uygulamam lazim 🙈
Sudem Minikmucizemibeklerkeen çoğu yerde öle okumustum normal yere kapaklanarak secdeye vararak durmak dönüyomuş 🤷♀️❤
Minikmucizemibeklerkeen Birmavi insaallah hayirlisiyla kucagimiza alalim, ister istemez herseyi kafaya takyoruz oylemi boylemi dusunmekten alikoyamyoruz 🙈
Minikmucizemibeklerkeen Hilalceylan hayirlisi olsun insaallah saglkla alin kucaginiza 🤲 Saglikli olmamiz oncelik gerisi bakalim 😍
Minikmucizemibeklerkeen Prm_Merve insaallah döner daha ya bende oyle diyorum doktorma da bisey demedm oda bsey demedi ama insanlar iste 🙊😍😂
Rumeysaylz Minikmucizemibeklerkeen Bebeğin dönmesine daha zaman var ki en erken 28. Hafta itibariyle doğum pozisyonu almaya başlıyorlar. Ben makat geliş olduğu için bebeğim sezaryen oldum. Ama doktorum son iki hafta kala doğum şeklimizi söyledi dönmesini bekledik ama benim kız inatçı çıktı yani 😊
Minikmucizemibeklerkeen Rumeysaylz bakalim bizimki sonraki kontrolde ne halde olcak 🙈 hayrlisi olsun insaallah saglkli olsnlarda