Mommelike Geceleri bel ağrısı rahim kasılması kasık ağrısından uyuyamıyorum bacaklarıma vuruyor sırtnst 100 leri geçiyor düzenli sancıya rağmen ama nasıl birşey gelmez anlam veremiyorum 😭😭
Anne23 38+3 aynı durumdayım, son bir haftadır geceleri kasılmalarım oluyor kesin bugün doğurucam diyorum sonra geçiyor, yoruldum vallahi
Mommelike Anne23 38de başladı benimde çok uzun sürüyor geceleri sabah hafifliyo sancı tuttuğu zaman doğarmış gelsinler artık ya40 a kalmak istemiyorum inşallah kalmam
Mommelike 38+5 te 1 cm açıklık vardı şuan 39+2 deyim açıklık kaç cm olunca kanama geliyor bilen varmı 😔 ilerlemediği için mi gelmiyor acaba
Satisati Mommelike 39+5 de sancım vardı ama ne nişan ne suyum geldi nede açılmam vardı gece 11:50 de sancıdan dolayı yatisim yapıldı sabah saat 7 ye kadar sancilar her on yada sekiz dakikada bir geliyordu ve açılmam yediye kadar 4cm olmuş 4cm de suyum geldi 9:45 de doğumum oldu ebe bana her bir saatte bir buçuk santim açılma olur demişti düzenli sancıda bu sürede siz açılma olması için sürekli yürüyün çömel kalk yapın
Mommelike Satisati anladım canım her akşam yürüyüşe çıkıyorum aslındada yetersiz kalıyor sanırım akşam çömelme olayına biraz yükleneyim geceleri çok sancı sıklığı çoğalıyor daha iyi sanırım sancı varken yapmak