Yenianness evet ilk gebeliğim. Ama şöyle bir durum var ki çok da arastirmiyorum şahsen. Doktoruma gittikçe soruyorum. Detaylı ultrason için perinatologa gittiğimde internetten araştırayım eve gidince demistim gebeligini zehir etme kendine dedi. İlla ki baktım internetten burda aynı problemi yasayanlarla konuştum ama kafamı oraya odaklamadim hiç. Benim farklı bir durumum daha olduğu için ekstra dikkat etmem gerekiyor tabi tuzu kestim tansiyon takibi yapıyorum çok fazla ayakta kalmamaya çalışıyorum verilen ilaclari düzenleri kullanıyorum duamı ediyorum. Çok fazla kafanıza takmayın mümkün değil biliyorum ama her dakika aklımız orda olunca da iyi olmuyor. Aklınızdaki bütün soruları yazın bir kağıda unutmamak için doktorunuza sorun tatmin olmazsanız başka doktora gidin. Şahsen ben öyle yaptım çünkü Allah korusun bir tansiyonum çıksa sürekli ulaşmam gereken birinin olması gerekiyor. İlk gittiğim doktor ekstra dikkat etmen gereken bir şey yok dedi. İkincisi kilo açısından da direnç açısından da bir suru yasaklar getirdi