06Canan miavega bende öyle düşünüyorum ama gün geçtikçe ağırlaştıkça korkmuyor değilim hepimizin güzel doğumlarımız plur inşallah
miavega xhbgns epidural iyi ki var gerçekten benim için bir kaçış gibi bir nimet gibi duruyor orada dayanamayacak olursam isterim diyorum rahatlıyorum biraz 😅
xhbgns miavega Aynen öyle ben mesela asla almam çok dirayetliyimdir acıya dayanıklıyımdır diyordum ama dayanamadım suniye aldım, tamamını kesmiyor zTen hafifletiyor bence o bile kafi 💕
Karanfill miavega ilk doğumuma 5/10 İkinci doğumuma ⅒ veriyorum. 2. Dogumda hissetmedim bile nerdeyse sancılarımi
pamukprensesim Karanfill darisi basimiza gercekten ben de korkuyorum ama normal dogum istiyorum suan 29 haftaligim tabi surec nasil ilerleyecek ona bagli
minismom miavega benimde adetim cok sancılı gecerdi hatta acile giderdim igne yaptırmaya oyle kendime gelirdim dogumdan sonra adet agrılarım gecti 😊
miavega minismom ah bebişlerimiz bizi o ağrıdan da kurtaracak desene 🥹 benim parolla ya da dolorexle geçerdi ama içmezsem mahvolurdum, acıdan tansiyonum falan düşerdi 🥲
Smy17 miavega açıkçası ben 10/10 veririm ama inanın dayanma gücü oluyor insanda. Rabbim bi şekilde bir kuvvet veriyor. Ve geçeceğini biliyorsun ya o his seni ayakta tutuyor bence
elif475475 miavega yani 10 üzerinden 9 veriyorum ama ikincisini de yine normal istiyorum. Çünkü 3 4 saat yoğun sancı oluyor gerisi 4 5 derecesinde bir acı. Dayanılır yani. O yüzden 3 4 saat dişinizi sıkınca daha ertesi gün dimdik ayağa kalkıyorsunuz 😅 hatta ben işe bile gidip gelmiştim 😁
miavega Tubatgn doğru yönetme konusu çok önemli. Ben çok panik bir insanım, doktorum da benim aksime dehşet sakin bir insan. Hep yanında olacağım, seninle olacağım diyip sakinleştiriyor beni sağ olsun 😅