38+5teyim bebeğim 3900 olmuş boyum 1.75 ve iri yapılıyım doktorum dedi 4.5 kiloyu da normal doğurursun sen boyun var kaldırır vücudun dedi sancım yok nstde ama bebek iyice yerleşmiş eli kulağında duruyor bi kaç güne doğurursun sen dedi. Eğer haftaya kadar doğurmazsm haftaya pazartesi telrar çağırdı bakarız bebeğin kilosuna falan normal doğum istiyorum dersen doğurturuz bence doğurabilirsin dedi ama yapamam cesaretim yok dersen sezeryanla alırız bebeği dedi hep olumlu konuştu ilk hastalarından biri kadın 1.70 boyundaymış 4700 gram doğurmuş senin gibi iri yapılı da değildi dedi baya güven verdi bana bu konuda ama bilmiyorum çok şok oldum 3900 diyince 😂 nasıl geçti doğumunuz çok zorlandınız mı napmalıyım ne düşünmeliyim sezeryanı istemiyorum hiç çünkü sonrasında toparlanmak zor oluyor ve ben biran önce toparlanıp bebeme bakmak istiyorum kimseye muhtaç olmamak istiyorum ama eğer normal olmazsada tabii sezeryana mecburen tamam diyicem birde doktor dedi haftya radyolojiye göndercem seni dedi orda napıyolarki neye bakıcaklar 🫠