Berceste1 Mom_boy hayırla afiyetle kolaylıkla doğsun bebeğiniz, bebeklerimiz 🤭🤲🏼 Niçin başlatılıyor peki doğum
YeniGelinMeselesi Mom_boy Rabbim hayırlısıyla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin canım tüm dualarım seninle bir avazda inşallah🤲🏻🌸💝
YeniGelinMeselesi Mom_boy Rabbim hayırlısıyla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin canım tüm dualarım seninle bir avazda inşallah🤲🏻🌸💝
Melekleriminanesiyim2 Mom_boy açılmamış olup olmadığını siz his etiniz mi 38olcam bende ağrı ara ara var doguramiycam diye korkuyorum
Minikbiranne35 Mom_boy ya bende 39+3 oldum ne sancım var ne açılmam ben talep etsem verirler mi acaba suni
Mom_boy Berceste1 agrılarım var ama yetersiz kendim cok hissediyorum agrıyı suni sancıyla destekliycek doktor
Mom_boy YeniGelinMeselesi Amin canım insallah Kolayca dogururum Güzel şeyler yazmak nasip olur insallah buraya 🥰🥰inşallah sende saglıkla al kucagına canm🤗🤗
Mom_boy Melekleriminanesiyim2 ben hiç bisey hissetmedim acılmayla alakalı ama agrılarım düzensiz benim bi agrım cıkıyor bi cıkmıyor igce rahatsız oldum hastaneden cıkamaz olduk doktor suni sancıyla destekliycek acılmamı
Melekleriminanesiyim2 Mom_boy bende sürekli belli belirsiz ağrı ile gidiyorum her yerim ödem topladı iki günde bir acile gidiyorum bakıyorlar sürekli açılma yok deyip gönderiyorlar Allah yardım etsin sizede
YeniGelinMeselesi Mom_boy inşallah canım benim rabbim hayırlısı ile ve kolaylıkla 🤲🏻🌸🥰 Aminnn amin bolca dua et bana da lütfen doğuruyım bebekim 4 kilo olmuş😂🤦🏻♀️
Mom_boy YeniGelinMeselesi Sağlıkla al kucagına prensesini 😻 Benim biraz kanamam başladı rahimi uyardıgı icin doktor yarın insallah kavusurum bebegime 🥺🥺
Mom_boy Melekleriminanesiyim2 bende aynı durumdayım yaklasık 2 haftadır yetersiz acılma diyip gönderiyorlar 11 gün önce kadar da nişanım gelmisti