Busra1819 Yaptırdım ve keşke yapmasalardı risk yüksek çıktı o dönem üzüntüden çocuğa nerdeyse bir şey olacaktı
Filiz-02 Busra1819 kaçıncı haftada yapılıyor ben 6 aylık oldum kimse bişey demedi yaptır diye öyle kaldı
Melekleriminanesiyim2 Busra1819 benimde yüksek riskli çıktı herşey Allah’dan benim içim rahat üç hafta içinde dogum bekliyoruz
Yenianne_kubra5 Bende cok pişmanım e nabiz uzerinden sonuclarin nasıl cikti oradan anlayabiliyormuyuz
Tugbacim34 @Yenianne_kubra5 ben yaptırdım düşük risk çıktı ama sadece yaş riski çıkmıştı. O da 38 yaşında olduğum için otomatik olarak yaş riski çıkarıyor
Tugbacim34 @Yenianne_kubra5 trizomi 21 riskim binde 2533 çıkmıştı. Yaş riskim binde 176 çıkmıştı. Üç doktor gördü üçü de risk yok dedi
Busra1819 Filiz-02 detaylıdan önce yapmışlardı bana işte diyorum ya keşke yapmasalardı ikili yapıldı düşük risk çıktı diye üçlüyü bile yapmadılar dörtlüyü yaptılar yüksek risk çıktı ama güvenilirliği daha az diye okumuştum bir yerde
Busra1819 Melekleriminanesiyim2 ikili tarama testi normal ense kalınlığı burun kemiği her şey normal gelişim geriliği yok, kapalı bir kutu her şey Allahtan doğunca belli olacak her şey
Tugbacim34 @Yenianne_kubra5 canım doktoruna git bi grafik verecek. Sadece doktorun ekranından görünüyor. O sana söyleyecek zaten risk olup olmadığını, gönlünü ferah tut zaten bu testlerin çok güvenirliği de yokmuş
Melekleriminanesiyim2 Busra1819 aynn bizimde öyle risk var dediler 4lu tarama da ama risk nasıl bi risk bilmiyorlar amiyosentez yaptır dediler biz isdemedik
Filiz-02 Busra1819 benim doktorum ikiliyi yaptın sıkıntı çıkmadı 3.4 yaptırma dedi önemli olan ikili demişti bende yaptırmadım ama yaptırsamıydım diye düşünmüştüm gerekte yokmuş tekrar doktorumla görüştüm yaptırmana gerek yok dedi