Limonlukekkk Kızlar 2 ay önce aldım memnundum fakat son 2 yıkamadır çamaşırları çektiriyor neden acaba
Rabiul Limonlukekkk 3 yıldır Beko kullanıyorum Arçelik’le aynı bünye altında satılıyor zaten , hiç sorun yaşamadım bütün kıyafetlerde mi çekme yapıyor yoksa bazı kıyafetlerde mi
miavega Limonlukekkk 6-7 aydır kullanıyorum çok memnunum. Kurutma kısmındaki ayarı tek artıda kullanıyorum çektirme yapmadı henüz
emelldemir Limonlukekkk canım ben kullanıyorum inan aynısını yaşıyorum bütün kıyafetlerimiz küçüldü çoraplar bile minicik kaldı o kadar pişmanım ki satılığa çıkardım böyle bir makina olamaz ya aynısını ablamda kullanıyor o da memnun değil çok da kırışık çıkartıyor evet
Begboss Limonlukekkk ben Arçelik 800km kullanıyorum, bebek kıyafetlerini atmıyorum. Kendi kıyafetlerimde kuruluğu 3e çıkarıp pamuklu dolap kuruluğu olarak seçiyorum küçülme yaşamadım. Sentetik dolap kuruluğunda küçülüyordu sanki ama
Limonlukekkk Rumeysamete bide mesela bi saatlik programa attım dun gece sonra uyuyakalmışım aradan 4 saat geçmiş gittim baktım hala çalışıo o neden ki
miavega Rumeysamete chakra’da kirpi toplar var. Kırışıklığı bir miktar azaltıyo. Ben kullanıyorum, deneyebilirsiniz 🌸
Rabiul Limonlukekkk Beko da hiç sorun yaşamadım canım bebeğin kıyafetlerini de attım ben kurutmaya yarım saate ama hiç küçülme yapmadı kıyafetlerim de kırışık çıkmıyor bittikten sonra katlayıp yerleştirebiliyorum bazıları kumaş tipinden kırışık oluyor oda normal yani
Rumeysamete Limonlukekkk çamaşırlar içinde kirismasin diye kendi kendine döndürüyor benimde öyle ama yine kırışık yani
2bebekannesi3542 Limonlukekkk bekledikce nem kontrolü yapıyor sıcağıyla nem algılarsa tekrar tekrar calısıyor..
bahadircocugum Bende arcelik kullaniyorum bir kac aydir modeli ne ki acaba? Bebek kiyafetlerini genel olarak küçültüyor diyorlar ama henuz bebek kiyafeti yikamadim. Zaten tüm markalar için ayni seyi diyorlar
miavega Kızlar ben hiç program kısmını değiştirmiyorum. Ne atarsam atayım pamuklu programını kullanıyorum. Zaten süreyi içindeki doluluğa ve kuruma düzeyine göre düzenliyor. Kuruluk seviyesi de tek artıda tutuyorum hep iki artıda çeker demişti kurulum yapan beyler. Daha çeken bir eşyam olmadı
Msydn6 Limonlukekkk ben kullanıyorum kışın almıştım arçelik kmx serisi bende böyle bi sıkıntı olmadı ama ben yazın kullanmıyorum
Masym34 Limonlukekkk ben 3 seneye yakın kıllanıyorum gayet memnunum programını yanlış seçmiş olamaz mısınız ben denemek için orlon vs attım çeker mi bişey olur mu diye bişey olmadı
chrysanthemum Kıyafetlerı yenı aldıysanız pamukluysa mutlaka az da olsa çekiyor, programı bi tık daha dusuk ayarda kullanmanız gerekır. Ben kurutma aldıgımdan berı pamukluları bı beden buyuk alıyorum rıske gırmıyorum cekınce tam oluyo 😅