dhbetul Kızlar çatı muayenesini doktor ne zaman yaptı size? 36. Haftadayım kontrolüm var yarın bakar mı acaba kendimi psikolojik olarak hazırlayayım 😂
Dlar 1palyaco 37+2 deyiz şimdi geldim doktordan haftaya kadar gelmezse balonla başlatacaklar doğumu 🤦♀️ inşallah kendi sancımla gelir
1palyaco Dlar aa neden acele ediyorlar? bana da doktorum 41 haftaya kadar bekleriz dedi . Ozamana gelmezse biz devreye gireriz dedi .37+6 ve 2880gram çıktık biraz zayıf bi bebeğiz 🥹 sizin kaç gram çıktı ?
Smyy3402 Dlar sizinde mi iri bebek bende 37+3 lük bugün dr geldim cumaya çağırdı tekrardan gebelik sekeri olduğu için sancıyı beklemeyebilriz dedi bakalım ne olacak
Dlar DenizRoni benimde var ama ağrı ve sancı ama açılmam yok haftaya kadar başlamazsa balon takacaklar varmı yaptığın bişey canm
Hlimee 39 dan selamlar bu cuma son kontrol Bebiş kanala inmemiş Bol yürüyüş squat ile karnını aşağı indir dedi doktor Büyük ihtimalle bu hafta veya en geç haftaya doğar zamanı geldi sağlıkla gelsinler bebişler Bizlerde bi avazda kavuşalım inşallah 🙏
Dlar Hlimee ay hayırlısı olsun canm bende geldim şimdi doktordan benimde haftaya kadar gelmezse balon takacaklar aşağı inmiş bebiş ama açılma falan yok herhangi squat kaçıra yap dedi
Zuleyhadere25 Dlar yok valla 😅 belkide ben anlamıyorum kaç gündür karın agrım var bazen belim agrıyor baskı vs yapıyor alta
pinarkisla00 Dlar 38+3 beş ağrısı ara ara sancı vuruyor Randevu bulamıyoruz yarın gidicem baklm bakıcak larmı randevusuz
Mac99 39+3 bebek kanalda doktor he an gelebilir dedi bu gece bile gelebilir dedi nst sancı var ama ben şu an iyi durumdayım sanki hiç belirtim yok gibi nişan su vs gelmedi
betcen Mac99 kanalda olmasına dair bi şey hissettiniz mi peki siz biz de 39.haftadayız en son gittiğimde kanalda değildi hiç bir belirti de yok heyecanla bekliyoruz 🥹
Mac99 betcen evet hareketlerine kasık kısmımda daha çok hissediyorum önceden daha yukarı da hissederdim ve çok daha aktif olurdu şimdi yeri daraldığı için biraz daha kısıtlı hareketleri bir de pelvis kemiklerim ağrıyor baskıdan dolayı
Dlar 1palyaco acele değil aslımda canm 37 haftalığız ama ultrasonda 40 benim 3 hafta önde gidiyor ve kilosu 4 e yaklaştı doğum yapamam
Melixx Humeyra34 evet 38 hafta ama 40 gibi görünüyor dedi doktor perşembe alacaktı ama yarına alayım dedi devlet hastanesi olduğu için de çok müdahale edemedim yarın doğuma giricem yani 🫢
Humeyra34 Melixx sagsalim bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah 🥰♥️♥️♥️♥️ güzel haberlerinizi bekliyoruzzzz