EmirAsafMomm Kızlar çok afedersiniz ama doğumdan sonra büyük abdeste çıkamıyorum acayip zor ve bi o kadar da kötü oluyorum sizler nasıl çıktınız ne yemem ne yapmam gerekiyor tavsiyeniz varmı 🙁
Satisati EmirAsafMomm bende üç gün sonra cikabilmistim zar zor yaptım ağlayacaktim neredeyse sağlık ocağına bir şurup yazdırdık bal gibi aynı bir kapak içtim müthiş etki yaptı sizde zorlanıyorsanız şurup yazdırın
1anne3bebe EmirAsafMomm 2 gün oldu doğum yaptım çok şükür rahatlıkla çıktım. Çok katı beslenmedim . Bol su içtim . Kayısı kompostosu yedim. Buna rağmen yapamazsanız osmalac duphalac şurup içebilirsiniz.
Sedef21 EmirAsafMomm ben fitil almıştım valla zaten normalde de kabız biriyim haftada 2 defa anca çıkıyordum doğumdan sonra 40 gün içinde abartısız söylüyorum 2 veya 3 kere çıktım büyük tuvalete birde normal doğumdu dikiş korkusu falan vardı en sonunda fitil aldım rahatladım
EmirAsafMomm Satisati yaa ne güzel ben çıkamıyorum şuan olmuş aynıyım acaba şurubun adı ne eşim danışıp alsın
Sedef21 EmirAsafMomm ayy valla çekilecek gibi değil ben o zaman oğluma aldığım fitili kullanmıştım siz doktora danışın belki daha etkili olan bir şey vardır çekmeyin çok zor oluyor