ferhpnar Esrashshshssh Perşembe günü randevum var bakalım bende merak ediyorum boyunu kilosunu arada sizin de bebek sertleşiyor mu benim taş gibi oluyor adet sancısı gibi giriyor
Teacherblue Esrashshshssh 28+8 normalde ama 1375 gram kilosu boyu da 40.6 cm boyu önden gidiyor, karın çevresi geriden geliyor ikisi de 1 hafta.
Ecemss16 ferhpnar ay benım oldum olası öyle🙄 doktor baktı hiçbişi yok magnezyum 2 ye cıkardı ama gene yapıyor huy edindi gibi bişiy bence
Ecemss16 ferhpnar özellıkle sabahları her uyandıgımda yada uykudan her wc kalktıgımda agrı sertlik 5 katı oluyor
Fundabg ferhpnar benimde öyle ama doktorum aslaa magnezyum vermiyor. Yarın tekrar söyleyeveğim bir de bacak ve vajina birleşim yerimde ağrı var tek taraflı
Milina 27+5 de 1200 Gr bugün 29 haftalık olduk çok şükür benim gebelik biraz riskli rahim ağzında kısalma var 23. Haftadan beridir bakalım sağlıkla alalım kucagimiza insAllah
gzm_42 srparlk bizde bugün gittik 21 haftalık 360 gram dedi çok mu az ki diye üzüldüm bide ikiz gebelik olunca erken doğum riskimde var ağlamak geldi