Selam kizlar , bu başlığı açtım çünkü benim gibi aylarca uykusu kaçan , hamileliğini kendine zehir eden illaki bacilarim vardır dedim ve Rabbime hamd olsun bana da nasip oldu hikayemi anlatmak. 20 Haziran sabah saat 07.00 da hastaneye gittim ve saat 07.20 gibi doğuma aldı doktorum ardından ameliyathaneye girerken bir evladım daha olduğu için çok korktum ve o ağlayınca bende ağlamaya başladım zaten raporlu panik atak hastasıyım ameliyathaneye girdim ve inanılmaz güler yuzlu ekip vardı ben titriyorum ama abi hisseder mıyım doktora ya uyusmazsam filan sacmalarken anestezi uzmanı hep konusturarak iğneyi yaptı evet ilk girdiğini hissediyorsunuz ama hiç acımıyor damar yolu cidden çok acıdı . Ardından beni yatırdılar sondami taktilar onu takarken sadece his vardı ve acı yoktu daha yeni anestezi yapılmıştı ve hiç basliyoruz filan demediler zaten ben ne ara ne oldu anlamadım yemin ederim anestezi uzmanı hep benimle konuş boşver sen filan diye konuşurken bebeğim çıkmıştı bile ve 07.45 de odamıza gittik spinal olduğu için acim yoktu odaya güle oynaya gittim ilki genel anesteziydi ve çok ağlamıştım bunda dediğim gibi güle oynaya odama gittik sonra anestezi gecince illaki bir acı oluyor fakat hemen ağrı kesiciler , antibiyotik vs vuruyorlar aksam da gelip yürüttüler bı onda tansiyonum düştü okadar onun dışında gerçekten korkmayın kizlar biliyorum ben desemde ben nasıl inanmadiysam sizde inanmayacaksınız belki ama gerçekten korkmayın boşuna ağlamışım zehir etmişim kendime sakın olun. Rabbim doguracak herkese kolaylık versin 🤲